Cei mai ieftini balerini de damă – de unde îi cumperi online

A venit primăvara și o dată cu ea vin și întrebările despre tendințele și cumpărăturile de sezon. Una dintre întrebările care mi-au fost cel mai des adresate în ultima perioadă este:

„De unde cumpăr cei mai ieftini balerini de damă?”

După cum am mai spus-o și cu alte ocazii, ieftin poate însemna o sumă diferită pentru fiecare dintre noi.

De aceea m-am gândit să fac o selecție de balerini ieftini de damă pe care îi poți cumpăra online, selecție organizată în funcție de bugetul fiecăreia dintre noi:

  • balerini ieftini de damă cu prețuri sub 50 lei
  • balerini ieftini de damă cu prețuri între 50 și 75 lei
  • balerini ieftini din piele naturală.

Riscul atunci când cumperi balerini ieftini online este acela că, de cele mai multe ori, nu vor mai putea fi purtați și în sezonul următor. Dar tocmai pentru că au fost ieftini îți poti cumpăra o pereche nouă, primăvara următoare, sau poți cumpăra mai multe perechi, modele și culori diferite.

Având mai multe perechi de balerini în garderobă îi poți purta pe rând, în zile diferite, prelungindu-le astfel viața. Și așa experții în încălțăminte ne sfătuiesc că indiferent de calitatea și pretul unei perechi de pantofi/balerini/adidași aceștia nu trebuie purtați in fiecare zi. Deci încălțămintea trebuie alternată.

Încă un sfat și gata, începe selecția cu cei mai ieftini balerini de damă.

Atunci când cumpărați online balerini de damă nu uitați să verificați tabelul cu mărimi și să vă măsurați piciorul încă o dată  înainte de a-i comanda.

Balerini ieftini de damă cu prețuri sub 50 lei

Încep selecția de balerini ieftini de damă cu câteva perechi drăguțe al căror pret nu depășește 50 de lei. Unii dintre ei chiar au prețuri mult mai mici decât pragul propus de mine.

Pentru detalii despre preț și disponibilitatea pe mărimi te invit să dai click pe pozele balerinilor ieftini care îți plac. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate, de unde îi vei putea cumpăra.

Balerini Baxel aurii
Balerini Baxel aurii

Balerini dama Brandy negri
Balerini damă Brandy negri

Balerini dama Joseline khaki
Balerini damă Joseline khaki

Balerini negri dama
Balerini negri damă

Ce îmi place cel mai mult la balerini este faptul că îi poți purta la orice ținută. Eu i-am purtat și cu rochie de mireasă, bineînțeles după dansul mirilor. Balerinii vin bine la blugi, la pantaloni suflecați, cu imprimeuri fine, la rochițe și la fuste de orice lungime, la pantaloni scurți și salopete.

Balerini Laxa negri
Balerini Laxa negri

Balerini roz casual Melrose
Balerini roz casual Melrose

Balerini ieftini de damă pentru primăvară – prețuri între 50 și 75 lei

În acest an se poartă foarte mult culorile metalice și talpa groasă. Așa că am căutat și astfel modele de balerini de damă pentru a putea fi în tendințe în această primăvară fără a face o gaură mărișoară în bugetul lunar.

Balerini Chender argintii
Balerini Chender argintii

Balerini Faustine
Balerini Faustine

Balerini Top Secret
Balerini Top Secret

Balerini Moska bej
Balerini Moska bej

Balerini ieftini din piele naturală

Pentru iubitoarele balerinilor din piele naturală le recomand două perechi superbe, cele din pozele de mai jos.

Prima pereche este decupată, cu o baretă aurie pe gleznă, din piele naturală lăcuită. Se potrivesc atât ziua cât și seara, la orice ținută.

A doua pereche este veselă, feminină, cu imprimeu floral, pe o tentă de albastru, un model elegant de balerini din piele naturală, cu fundiță.

Dacă dai de click pe poze vei fi redirecționată către două magazine online care, după părerea mea, au cele mai ieftine și mai frumoase modele de balerini din piele naturală.

Balerini piele decupati Pansy
Balerini piele decupați Pansy

Balerini piele naturala Kandis
Balerini piele naturală Kandis

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de balerini ieftini de damă pe care îi găsești la magazinele online de încălțăminte din România, modele cu prețuri sub 50 lei. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: