Ce genți să porți la ținutele de vară?

În această vară am făcut o pasiune pentru rochii deschise la culoare care arată bine pe orice tonalitate de piele, de la cea bronzată la cea de chihlimbar.

Totuși când mi-am ales rochiile nu mi-am dat seamă că ar fi de folos și o geantă în culori deschise. Greșeala mea. Mă bazam pe un plic alb negru care poate fi purtat și ziua dar și la ținute mai elegante.

Probând acasă rochiile (le-am comandat online) am realizat că îmi va trebui și o gentuță de zi în culori deschise, neutre, de preferință un crem bej care să se potrivească la toate rochițele și să fie și mai comodă decât un plic, de preferat să poată fi purtată pe umăr.

Așa am ajuns să caut pe la magazinele online genți crossbody mici în culori deschise.

M-am gândit că poate nu sunt singura uitucă și poate mai caută cineva genți de umăr micuțe, drăguțe, cât mai simple, potrivite pentru ținutele de vară.

Am realizat o selecție de astfel de genți de damă, modelele care mi-au plăcut cel mai mult  de la magazinele online și care au prețuri rezonabile.

Genți de vară mici de umăr în culori deschise

Geanta crossbody Forever21 roz prafuit
Geantă crossbody Forever21 roz prăfuit

Geanta Unika aramiu cu alb
Geantă Unika arămiu cu alb

Vara este anotimpul rochiilor albe, al culorilor deschise, al tonurilor pastelate. Ce geantă s-a potrivi mai bine la o ținută all-white dar și la una în culori pastel? O geantă în culori neutre, tot deschisă la culoare ca și ținuta. Cel mai bine cred că s-ar potrivi o geantă micuță bej.

Geanta roz de umar Forever21
Geantă roz de umăr Forever21

Geanta saddle verde pal United Colors of Benetton
Geantă saddle verde pal United Colors of Benetton

În cazul în care ai deja o geantă bej, poate că te interesează una crossbody roz prăfuit. Se potrivește foarte bine la o ținută all-white sau la o ținuta în tonuri de bej. Totuși nu aș purta-o cu alte culori pastel. Riști să semeni cu o bezea.

Geanta crossbody Forever21
Geantă crossbody Forever21

Geanta bleu Simple
Geantă bleu Simple

La o rochie bleu pastel de vară se poate asorta o geantă crossbody maro, gen cafea cu lapte. Sau una gri.

Geanta Isa grej
Geantă Isa grej

Geanta crem Forever21
Geantă crem Forever21

Geanta Nine West
Geantă Nine West

Gențile crossbody mici sunt perfecte pentru ținute casual, dar dacă alegi una cu curea metalică, un lanț pe care să-l asortezi cu celelalte accesorii, o vei putea purta și seara.

Geanta bleu Forever21
Geantă bleu Forever21

Geanta de umar Urban Expressions
Geantă de umăr Urban Expressions

Geanta galbena Forever21
Geantă galbenă Forever21

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost gențile de vară micuțe în culori deschise, modelele care mi-au plăcut cel mai mult online. Îți mulțumesc pentru vizită. Happy Shopping!

Feature image: beauty.onehowto.com


Publicat

în

de către

Etichete: