Brățări personalizabile pentru pandative tip charm – seamănă cu Pandora dar costă mult mai puțin

Acum câteva zile am frunzărit un catalog Pandora. Nu am mai văzut de mult atâtea bijuterii care să-mi placă, să nu reușesc să mă hotărăsc care este favorita sau măcar un top 3.

Dar când am făcut un calcul simplu la cât m-ar ajunge o astfel de brățară personalizată mi-am dat seama că aș depăși cu mult bugetul.

De aceea am căutat la magazinele online de bijuterii variante mai ieftine la brățările originale Pandora. Să fie tot din argint sau din piele și să poată fi personalizate, în timp sau deodată cu mici charmuri și talismane, în funcție de buget.

Mai jos am selectat câteva brățări fixe din argint precum și câteva modele din piele, care pot fi personalizate cu charmuri, pe gustul fiecăreia dintre noi.

Dă click pe poze pentru a afla cât costă brățările de damă care te interesează. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online care le comercializează.

Bratari personalizabile pentru pandative tip charm

Brățară fixă Soufeel din argint 925
Brățară fixă Soufeel din argint 925

În acest an sunt în tendințe brățările personalizate cu charmuri și talismane, care evocă anumite emoții, care să-ți aducă aminte în timp de anumite locuri și persoane dragi.

Cu o brățară simplă de argint, fixă sau mobilă, poți aduna amintiri din locurile de vacanță pe care le-ai vizitat. În loc de magneți de frigider poți colecționa diverse charmuri din vacanță și să-ți aduci aminte de momentele frumoase de fiecare dată când o porți.

Brățările personalizate cu charmuri și talismane pot fi purtate și la ținute de zi, dar și la evenimente formale, elegante. Spun o poveste, poate povestea vieții tale. Iar femeile adoră poveștile. Și brățările. Deci sigur vei fi invidiată pentru brățara ta cu charmuri.

Dacă vrei brățări ieftine cu talismane și charmuri am găsit încă trei magazine online drăguțe, cu prețuri rezonabile la bijuterii: ijoo, karine și giftforyou.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de brățări de damă personalizabile cu tot felul de talismane și charmuri, după placul inimii tale, o variantă mult mai ieftină la cunoscutele brățări cu talismane de la Pandora. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: