16 botine negre elegante cu toc gros mediu

Partea cea mai frumoasa a fiecărui început de sezon este faptul că trebuie să ne înnoim piesele de încălțăminte din garderobă. Poate că „trebuie” este exagerat, cel puțin pentru bărbați, dar știu că femeile înțeleg :) .

Toamnă, ploi, vreme rece, dar nu chiar așa de rece încât să fie nevoie de cizme. Încă! Pe acestă vreme schimbătoare picioarele noastre au nevoie de botine.

De perechea perfectă de botine mai exact.

Tocurile cui, înalte sunt superbe, arată impecabil la ținute elegante, office dar nu sunt tolerate de toate femeile. Un toc gros de înălțime medie poate arăta la fel de elegant ca unul cui și nu vei mai suferi de dureri de picioare.

Pentru doamnele și domnișoarele care au nevoie de o pereche de botine office cu toc comod m-am gândit că recomandările de botine negre elegante cu toc mediu gros sunt perfecte.

De ce să alegi o pereche de botine negre elegante cu toc gros mediu?

  1. Pentru că o pereche de botine clasice poate fi purtată la orice, de la fustă, la pantaloni, la blugi, la rochițe de tot felul.
  2. Pentru că negrul este o culoare clasică, ușor de asortat, ușor de întreținut. Le găsești într-o mare varietate de modele, cu o gamă deosebit de variată de prețuri, de la cele mai ieftine modele până la unele mai scumpe din piele naturală.
  3. Pentru că o pereche de botine elegante dar comode nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Chiar dacă la 20 de ani poți purta tocuri cui amețitoare, odată cu înaintarea în vârstă vei simți nevoia de a opta pentru un toc mai comod. Diferența de înălțime, mică ce-i drept, îți va aduce un plus de confort care te va face să vrei să te încalți în fiecare zi cu botinele tale elegante cu toc gros mediu.

Am ales de la magazinele online preferate de încălțăminte 16 modele de botine negre elegante cu toc gros mediu. Pentru mai multe detalii despre botinele negre care te interesează te invit să dai click pe poze. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate de unde le poți cumpăra.

Botine negre elegante cu toc gros mediu

Botine cu toc bloc H&M
Botine cu toc bloc H&M

Botine dama Tehila negre
Botine damă Tehila negre

Botine dama Waldau negre cu toc mediu
Botine damă Waldau negre cu toc mediu

Botine Tamaris
Botine Tamaris

Botine dama Elyses negre cu toc gros
Botine damă Elyses negre cu toc gros

Botine negre Bodyflirt cu toc gros mediu
Botine negre Bodyflirt cu toc gros mediu

Botine dama piele cu toc Teresa
Botine dama piele cu toc Teresa

Botine cu toc office Amalia
Botine cu toc office Amalia

Botine dama Zina negre
Botine damă Zina negre

Botine negre piele Saida Vagabond
Botine negre piele Saida Vagabond

Botine Elany negre
Botine Elany negre

Botine Plem negre
Botine Plem negre

Botine Thea Visconti negre
Botine Thea Visconti negre

Botine piele naturala negru
Botine piele naturală negru

Botine Versace
Botine Versace

Botine negre piele intoarsa Steve Madden
Botine negre piele întoarsă Steve Madden

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de botine negre elegante cu toc mediu gros, modele pe care le poți cumpăra online la prețuri avantajoase. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: