Borcanul copiilor veseli – păreri după utilizare

Imunitatea copiilor, mai ales în sezoanele reci, împarte mamele în două tabere: unele care nu au nevoie decât de un siropel, de obicei natural, și altele care nu mai știu ce să mai dea copilului.

După intrarea în colectivitate am început și noi Alexiei un tratament de imunitate pentru că, mai ales în primul an de grădiniță am mers din bronșită în bronșită, laringită și alte -ite.

Pe lângă tratamentul de imunitate de la pediatru, am început să-i dau și Borcanul copiilor veseli. Tot auzisem pe la mămici cum că după ce l-au folosit nu au mai știut ce-i aia răceală cu copiii lor.

Borcanul copiilor veseli este un produs ce acționează pentru susținerea imunității și a rezistenței naturale a corpului.

Am întrebat și la pediatru dacă puteam să îl administrez fetiței, având în vedere că făceam deja tratament de imunitate. Răspunsul a fost pozitiv, dar să nu îi mai dau și altceva pe baza de propolis.

Apoi m-am apucat de studiat ingredientele din componența Borcanului copiilor veseli: miere 74%, polen 7,5%, fructe de goji 5%, nuci caju 5%, caise 5%, păstură 2,5%, lăptișor de matcă 0,5%, coajă de scorțișoară 0,5%.

Beneficii ingrediente Borcanul copiilor veseli

borcanul-copiilor-veseli

Știm cu toții că mierea este o sursă de energie, calciu, fier și potasiu dar și o sursă de vitamine din complexul B. Totodată mierea poate preveni apariția alergiilor sezoniere.

Are proprietăți antifungice, ajută la asimilarea calciului în organism, efect care nu poate fi decât benefic pentru copii. Mierea are proprietăți antibacteriene și stimulează sistemul imunitar. Totuși nu este recomandat consumul de miere și de produse care conțin miere la copiii sub vârsta de 1 an.

Fructele goji au conținut ridicat de vitamina A, vitamina B, sunt o sursă bogată de fibre. Conținutul mare de antioxidanți le recomandă pentru a proteja organismul de radicalii liberi,.

Nucile caju au proprietăți nutritive valoroase și sunt bogate în elemente esențiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor. Ajută la menținerea sănătății oaselor pentru că sunt deosebit de bogate în magneziu.

Păstura conţine: proteine, aminoacizi, glucide sau hidraţi de carbon, vitamine (B1,B2,PP,C,acid folic și biotină).

Se spune că lăptișorul de matcă este leac pentru 100 de boli. În ceea ce privește Borcanul copiilor veseli, lăptișorul de matcă a fost folosit pentru proprietățile sale de regenerare a celulelor și pentru faptul că întărește sistemul imunitar.

Scortișoara distruge microbii, stimulează memoria, are proprietăți antivirale, clasându-se printre alimentele ce conțin cei mai multi antioxidanți. Combinația miere cu scortișoară este un aliat în lupta copiilor cu răceala și gripa.

Cam acestea ar fi pe scurt beneficiile ingredientelor Borcanului copiilor veseli.

Borcanul copiilor veseli – păreri după utilizare

Am început să-l folosim de când a început anul școlar, din septembrie. Îl administrez doar în lunile reci. Anii trecuți i-am dat fetiței până la sfârșitul lunii aprilie.

Câte o linguriță, dimineața, pe stomacul gol, cam cu jumătate de oră înainte de micul dejun. Ca și gust este dulce-acrișor și a fost destul de ușor acceptat. Acum am ajuns în punctul în care se duce singură la frigider dimineața și chiar îi place.

Oricum are gust muuuult mai bun decât ori alt sirop sintetic pentru imunitate. Și în mod sigur un gust mai bun decât al antibioticelor.

Nu are aport de zahar rafinat, nu are conservanți, nu are îndulcitori. Este un produs 100% natural și 100% românesc.

mujo-borcanul-copiilor-veseli-pareri-review-viroze-raceli-imunitate

În anii în care am folosit Borcanul copiilor veseli am observat că Alexia și-a revenit mai repede din răceli și viroze. A mai fost nevoie ocazional de antibiotic, dar mult mai rar decât în primul an de grădiniță când nu am folosit Borcanul copiilor veseli.

Cunosc copii care iau Borcanul copiilor veseli și nu au folosit deloc antibiotic. Dar fiecare copil e diferit. Borcanul copiilor veseli ajută la refacere, ajută organismul în lupta cu virozele. Dar sunt cazuri în care trebuie să apelăm și la expertiza doctorilor pediatri.

Noi suntem mulțumite de efectele Borcanului copiilor veseli. Folosim varianta mare de 400gr, de la Vegis. Dacă îl folosești pentru prima dată și vrei să îl testezi există și varianta de 200gr, tot de la Vegis.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost părerile și impresiile mele după folosirea produsului Borcanul copiilor veseli. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

,

de către

Etichete: