Bocanci de damă cu care să mărșăluiești cu stil prin zăpadă

Cred că nu mai este un mister că trendurile revin după 10-15 ani de absență. În această iarnă a venit rândul bocancilor pentru o restilizare, aduși în secolul nostru pentru a fi purtați de domnișoare și doamne.

Bocancii de damă sunt îndrăzneți, voluminoși, aduc un aer nonconformist ținutei tale. Atrag atenția, dar de multe ori sunt considerați prea casual, prea militărești, prea bărbătești pentru o ținută feminină.

De cele mai multe ori sunt purtați cu blugi skinny. Într-adevăr aceasta este varianta cea mai sigură și mai la îndemână de a-i integra în ținutele casual de zi cu zi.

Dar poate că tocmai aceste calități în combinație cu trendurile iernii fac ca bocancii de damă ai acestui sezon să fie atât de versatili, atât de ușor de purtat și cu rochii și fuste, chiar și la birou, atunci când codul vestimentar nu este unul rigid.

Mai jos am alcătuit o scurtă selecție de 14 perechi de bocanci de damă pe care ți-i recomand, de la magazinele online din România. Primele modele sunt din piele naturală, iar spre sfârșitul selecției găsești bocanci de damă ieftini, cu prețuri de la 99 lei.

Bocanci de damă – recomandări de la magazinele online

Pentru preț și disponibilitate pe mărimi dă click pe poze. Vei fi redirecționată pe paginile magazinelor online recomandate, de unde îi vei putea cumpăra.

Ghete dama piele cu talpa groasa Ihre
Ghete damă piele cu talpă groasă

Ghete dama din piele Army
Ghete damă din piele Army

Ghete Image negre piele intoarsa
Ghete Image negre piele întoarsă

Ghete Mimu piele naturala
Ghete Mimu piele naturală

Ghete Ana Lublin Ulla
Ghete Ulla

Ghete Ana Lublin Disa
Ghete Disa

Bocanci Thea Visconti
Bocanci Thea Visconti

Bocanci de dama Woz albi
Bocanci de damă Woz albi

Bocanci camel Jacqui
Bocanci camel Jacqui

Bocanci cu toc negru
Bocanci cu toc negru

Bocanci rosu bordeaux Gian Marco Venturi
Bocanci roșu bordeaux Gian Marco Venturi

Bocanci dama Wanda
Bocanci damă Wanda

Bocanci Loman negre
Bocanci Loman negre

Bocanci Marabu camel
Bocanci Marabu camel

Dar hai să vedem cum se poartă bocancii de damă în sezonul de iarnă 2017-2018. Ca de obicei apelez la blogurile de fashion pentru a-ți prezenta cu imagini idei de ținute feminine cu bocanci militărești, combat boots cum le zic americanii.

Cum purtăm bocancii de damă?

După cum am menționat și mai sus cea mai la îndemână ținută în care să includem și bocancii de damă este cea cu blugi skinny, de preferat de culoare închisă, dar nici denimul deschis la culoare nu este ocolit de fashioniste.

Aceste ținute sunt foarte ușor de alcătuit, aproape oricine are o pereche de blugi în garderobă. Pentru ținute casual, feminine, chiar și cu bocanci îți trebuie un strop de culoare. Un pulover pufos colorat, o cămașă cadrilată.

Poți opta și pentru o ținută all-black care aduce mai mult spre rock-șic, mă aștept să văd în peisaj și o motocicletă. Eu aș adăuga ținutelor all-black o eșarfă supradimensionată cu un imprimeu deosebit, nu foarte colorat, dar nici alb-negru.

Poți purta ghetele și cu colanți, dar atenție la lungimea topului. Colanții nu sunt pantaloni, trebuie să fii conștientă că se vede prin ei, chiar dacă atunci când pleci de acasă ți se pare că sunt perfecți. De aceea un pulover asimetric, mai lung în spate, sau chiar o cămașă dintr-un material mai gros sunt o alegere potrivită pentru o ținută cu colanți și bocanci army.

Am ajuns la rochii și fuste. Acestea sunt deosebit de feminine iar împreună cu bocancii îți dau un aer chic, spre rock, nonconformist chiar. Rochițele scurte, feminine, în special acelea din dantelă sau cu imprimeu floral creează un contrast în ținută atunci când sunt purtate cu bocanci. Dar un contrast plăcut ochiului.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de bocanci de damă care mi-au plăcut de la magazinele online din România precum și câteva idei de ținute. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: