12 blugi cu broderie pentru o primăvară cu stil

Broderia florală este un trend foarte puternic în acest sezonul de primăvară-vară. Vom vedea broderii pe mai toate articolele vestimentare, de la cămăși, rochii vaporoase, veste, pantofi și blugi.

Da, broderiile florale înfrumusețează în această primăvară blugii, o piesă vestimentară versatilă care nu lipsește din niciun dulap feminin.

Indiferent de stilul de blugi preferat, skinny sau boyfriend, cu talie joasă, medie sau înaltă, rupți sau clasici, broderia este lucrul care ne unește pe noi, iubitoarele de denim în această primăvară. Florile sunt cea mai des întâlnită broderie de pe blugi, dar colecțiile de jeans de damă brodați au inclus și steluțele, formele geometrice și tot felul de alte forme interesante.

Am stabilit că în acest sezon trebuie să ai măcar o pereche de blugi cu broderie. Dar cum îi purtăm? Am analizat blogurile de modă ale fashionistelor preferate și am selectat câteva ținute care să ne inspire.

Cum purtăm blugii de damă cu broderie?

Primul colaj de ținute în tendințe cu blugi brodați este adresat doamnelor și domnișoarelor care nu concep viața fără tocuri înalte. Fashionistele internaționale ne îndeamnă să purtam blugii cu broderie cu topuri monocrome, foarte simple, cu geci bomber și sacouri cu tentă bărbătească și pantofi cu toc.

Pentru că la noi nu este încă chiar vreme de pantofi, poți purta blugii cu broderie cu botine peep-toe sau cu pantofi și ciorapi plasă, că tot au revenit în tendințe aceștia din urmă.

Iubesc pantofii cu toc dar nu rezist mai mult de câteva ore încălțată cu ei. De aceea de cele mai multe ori apelez la încălțăminte mai comodă, cu tocuri joase pentru ținutele de zi cu zi.

Fashionistele internaționale ne inspiră să purtăm blugi brodați și cu încălțăminte comodă: pantofi Oxford, pantofi loafer și adidași, fiecare după gustul personal. Topurile rămân la fel de simple pentru că ne dorim ca blugii cu broderie să fie în centrul atenției.

Blugi de damă cu broderie –  recomandări de la magazinele online

Am selectat de la magazinele online preferate mai multe perechi de blugi de damă cu broderie, marea majoritate cu flori dar și unii steluțe și instrumente muzicale.

Dă click pe linkurile „Vezi preț” de sub poze pentru a afla cât costă blugii cu broderie care te interesează. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate, de unde îi vei putea cumpăra.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de blugi de damă cu broderie, modele în tendințe în acest sezon de primăvara-vară. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: lizgorina.blogspot.ro


Publicat

în

de către

Etichete: