Bellabeat – brățara care mi-a furat inima

Când am chef să mă relaxez, să îmi mai clătesc ochii, intru pe Instagram. Poze frumoase, peisaje, ținute în tendințe (așa mai aflu și ce se mai poartă). Într-o zi am văzut o brățară atât de frumoasă într-una dintre poze încât mi-am zis „Trebuie să o am!”

Prima dată când am observat brățara Bellabeat am crezut că este doar un accesoriu. M-a atras designul deosebit pe care nu l-am mai văzut o pe nicăieri prin magazinele din România.

M-am interesat de unde o pot cumpăra și am aflat că este de fapt un device de fitness, de sănătate, care monitorizează foarte multe activități zilnice cum ar fi numărul de pași, somnul, respirația, ciclul menstrual în cazul femeilor, nivelul de stress.

De unde poți cumpăra Bellabeat

O poți cumpăra de pe magazinul oficial, dar o găsești și pe Amazon. Mi s-a părut mai avantajos prețul de pe Amazon având în vedere că nu trebuie să plătești taxe vamale, tva și alte minuni, doar transport rapid dacă nu vrei să aștepți prea mult.

Ce face Bellabeat – functionalități și modalități de purtare

Bellabeat este un tracker de sănătate un pic diferit față de modelele concurente de brățări fitness existente pe piață. Îți monitorizează activitatea fizică, calitatea și durata somnului, ciclul menstrual, îți monitorizează respirația. Te atenționează prin vibrații atunci când stai de prea mult timp jos, pe scaun. Tot la fel te anunță că este timpul să meditezi, prin exerciții ușoare de respirație.

Bateria ține până la 6 luni, în pachet vine cu un instrument ajutător pentru înlocuirea acesteia. Pe lângă device-ul Bellabeat trebuie să-ți instalezi o aplicație (este gratis) unde poți vizualiza toate statisticile. Device-ul și aplicația se sincronizează prin dublu click. Toate amănuntele le vei găsi în manualul de instalare și folosire care vine în pachet cu device-ul. În pachet vei mai găsi și o brățară și un colier simplu.

Am vorbit un pic despre funcționalități, să trecem la ce m-a atras pe mine la Bellabeat: frumusețea, originalitatea designului.

Bellabeat poate fi achiziționată din două colecții: Leaf Nature și Urban. Eu m-am îndrăgostit de colecția Urban, în mod special de Silver Edition. Am câteva brățari și un ceas care s-ar potrivi de minune alături de Bellabeat Silver Edition.

mujo-bellabeat-urban-leaf
Bellabeat Urban
mujo-bellabeat-leaf-nature
Bellabeat Leaf Nature

Bellabeat poate fi purtat și ca brățară, și ca colier, și ca broșă. Este un accesoriu fin, de efect, care se potrivește și la ținutele casual cât și la cele elegante.

mujo-cum-poti-purta-bellabeat

Păreri pro și contra despre Bellabeat

Pentru că prețul este destul de ridicat pentru un accesoriu, fie el și tracker de sănătate am analizat părerile pro și contra ale posesoarelor de Bellabeat.

Păreri pro Bellabeat

Este un accesoriu deosebit, nici nu te prinzi că ar fi un tracker de sănătate.

Îți monitorizează somnul, respirația, activitatea fizică din timpul zilei, te atenționează când este timpul să te ridici de pe scaun și să faci un pic de mișcare. Pentru cei care își doresc un stil de viata sănătos, dar care mai uita din când în când să respire adânc sau să se mai relaxeze prin mișcare tracker-ul de sănătate Bellabeat este un device util.

Păreri contra Bellabeat

Nu este la fel de precis la contorizarea distanțelor, mai ales atunci când alergi. În plus nu există posibilitatea de a modifica datele în cazul în care constați că sunt erori de acest fel.

În cazul în care îi schimbi poziția, adică de la gât îl pui la mână, sau la betelia pantalonilor, îl porți la bluză ca pe o broșă trebuie să intri în aplicația de pe telefon să modifici poziția.

Ceea ce am concluzionat eu din părerile celor care au testat Bellabeat este că dacă îți dorești ajutor pentru respirație, pentru relaxare, plus un accesoriu deosebit, atunci Bellabeat este perfect pentru tine.

În schimb dacă vrei să contorizezi cu acuratețe toate mișcările pe care le faci, atunci îți trebuie un tracker special pentru fitness, Bellabeat fiind mai mult orientat spre sănătate decât spre partea sportivă.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Încă mă mai gândesc dacă să-mi comand sau nu brățara Bellabeat, e prea frumoasă, chiar dacă o voi folosi doar pe post de accesoriu. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: lumicollect.com


Publicat

în

de către

Etichete: