Beautin Collagen – păreri după utilizare

mujo-beautin-collagen-pachet-vegis-1

Începutul anului vine întotdeauna cu rezoluții. Cea mai importantă pentru mine este cea referitoare la starea de sănătate, cum să o îmbunătățesc, cum să o mențin, cum să am mai multă grijă de mine și de cei dragi.

Pun foarte mare importanță pe ceea ce mănânc, pe timpul meu liber, pe relaxare și o stare de spirit cât mai bună. Nu îmi iese de fiecare dată partea cu starea de spirit (pentru că iarna), dar sunt riguroasă în ceea ce privește alimentația și îngrijirea. Sunt de părere că degeaba mă îngrijesc pe exterior dacă de interior (de ceea ce mănânc) îmi bat joc.

Iarna pielea mea are tendință de uscare, pare foarte ternă, fără strălucire, deși am grijă ce produse folosesc și cum mă alimentez. Plus că după luni întregi de manichiură cu ojă semipermanentă unghiile mele se exfoliază foarte tare.

De aceea mi-a surâs ideea de a încerca Beautin Collagen.

Ce este Beautin Collagen

Beautin Collagen este un sirop cu colagen lichid, îmbogățit cu acid hialuronic, vitamina A, complexul B, vitamina C și zinc. Este disponibil în două variante de gusturi:

Doza zilnică de Beautin Collagen este de 30 de ml, administrată de preferință seara, înainte de culcare. Este ușor de măsurat pentru că vine cu un păhărel cu gradație. Se poate combina cu apă, dacă ți se pare că gustul este prea concentrat.

Mie mi s-a părut dulce-acrișor, un gust care îmi place și nu mi-a venit greu să-l beau nediluat. Este ca și cum ai mânca un mic dulce înainte de somn.

Beautin Collagen –  păreri după utilizare

Efectele s-au văzut din prima săptămână.

Piele luminoasă, mai odihnită, mai hidratată decât de obicei pe timpul iernii, cearcăne mai mici și nu la fel de pronunțate, deși nu am schimbat programul de somn. Am păstrat același volum de muncă, același număr de ore dormite pe noapte, în unele nopți chiar mai puține pentru că s-a suprapus cu o viroză foarte urâtă a fetiței.

În ceea ce privește ridurile nu am observat schimbări majore, dar nici nu am terminat cura de 3 luni cu Beautin Collagen.

M-am tuns la începutul lui ianuarie și acum, după o lună, simt nevoia de a merge din nou la coafor. Deci se pare că și părul a crescut mai repede.

Unghiile nu se mai exfoliază atât de tare, cresc mai repede și parcă sunt mai tari. În această perioadă nu am mai folosit niciun alt produs de întărire a unghiilor, niciun tratament specific împotriva exfolierii.

Sticla de Beautin Collagen are 500 ml, îți ajunge cam 15-16 zile. Eu am ajuns la a doua cutie și am rămas fidelă gustului de mango cu pepene galben. La Vegis sunt acum pachete cu 2 sticle de Beautin Collagen, la care beneficiezi de transport gratuit.

mujo-beautin-collagen-pachet-vegis

Momentan sunt mulțumită de efectele siropului minune Beautin Collagen. Am de gând să-l folosesc timp de 3 luni, pentru a vedea dacă acționează și asupra ridurilor mai fine. Cred că o lună de zile este prea puțin timp pentru a vedea efectele asupra ridurilor. Revin cu păreri la sfârșitul curei.

Ce conține Beautin Collagen

Am menționat rezultatele curei cu Beautin Collagen, acum vreau să analizez un pic și ingredientele care fac această băutură minune să aducă rezultate pentru pielea, părul și unghiile mele.

Colagenul este responsabil pentru menținerea nivelului corespunzător de hidratare al pielii, asigurând fermitatea și elasticitatea acesteia. În timp, fibrele de colagen își pierd elasticitatea, fapt ce conduce la apariția semnelor vizibile ale îmbătrânirii la suprafața pielii, cum ar fi cutele profunde, ridurile și liniile fine.

Beautin Collagen conține colagen hidrolizat peptan din pește, sub formă de peptide, care sunt deja descompuse până la o dimensiune potrivită în vederea absorbției de către organism, cât și pentru o utilizare mai bună și mai eficientă. Colagenul din pește reprezintă o sursă naturală pură de colagen, iar studiile au demonstrat faptul că este mai ușor absorbit de către organism.

Combinat cu acidul hialuronic, colagenul ajută pielea să fie mai fină, mai luminoasă, ajută țesuturile să se hidrateze eficient din interior.

Vitaminele A, C, ale complexului B și zincul, combinate cu colagenul și acidul hialuronic, sunt concentrate si asigură atât elemente nutritive primare, gata de folosire, cât și micronutrienți, ce contribuie la stimularea producției naturale de colagen de către organism.

mujo-ce-contine-beautin-collagen

După cum se vede și din poză, doza de 30 ml/zi de Beautin Collagen asigură 100% necesarul zilnic de zinc, vitamina C, vitamina A, vitamina B3, B2 și biotină.

Poți cumpăra Beautin Collagen de la Vegis.ro, în pachete promoționale de câte două sticle dar și individual, tot la reducere.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost părerile după utilizarea siropului Beautin Collagen. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!