12 balerini de damă din piele naturală care îți vor fura inima

Dacă ar avea de ales între balerini și pantofi cu toc sunt convinsă că majoritatea femeilor ar opta pentru centimetrii în plus oferiți de încălțămintea cu toc.

Unele dintre ele chiar nu-și pot imagina viața fără tocuri. Dar sunt convinsă că modelele de balerini de damă din piele naturală pe care le-am selectat mai jos de la magazinele online preferate le-ar face pe iubitoarele de tocuri să se gândească de două ori înainte de a face alegerea finală.

Chiar dacă am ales doar modele superbe de balerini din piele naturală, prețurile nu sunt atât de piperate pe cum te-ai aștepta de la încălțămintea de calitate. Am găsit balerini ieftini din piele naturală pe care îi poți cumpăra online la prețuri avantajoase, de la 159 de lei.

Balerini de damă din piele naturală – recomandări online

Dă click pe poze pentru mai multe detalii despre preț și mărimi disponibile. Vei fi redirecționată pe paginile magazinelor online recomandate, de unde îi poți cumpăra.

Balerini albastri Zee Lane
Balerini albaștri Zee Lane

Balerini dama din piele Oping
Balerini damă din piele Oping

Unul dintre trendurile cele mai puternice în materie de încălțăminte fără toc este cel al balerinilor tip opincuță. Acești balerini atât de căutați în această primăvară au invadat deja magazinele online și așteaptă să fie cumpărați și purtați la ținute feminine, care să-i pună în valoare.

Îi putem purta cu blugi boyfriend suflecați, cu un tricou simplu și un trenci lung cu croiala bărbatească. Sau cu rochițe sau fuste cu aer boem, împreună cu o geacă scurtă de blugi și o gentuță vintage.

Balerinii simpli din piele naturală pot fi purtați cu stil și la birou, împreună cu o cămașă office și o fustă elegantă sau cu pantaloni din stofă.

Balerini Audrey Brooke
Balerini Audrey Brooke

Balerini dama din piele Urly
Balerini damă din piele Urly

Balerini dama cu bretea Iblis
Balerini damă cu bretea Iblis

Balerini Zee Lane
Balerini Zee Lane

Și balerinii din piele naturală cu decupaje și barete pe gleznă sunt foarte apreciați în această primăvară. Indiferent ce model alegi, cu nituri și ținte, cu barete multe sau un pic mai simpli, doar cu decupaje interesante, important este să-i pui în valoare.

Iar acest lucru se face doar alegând un outfit monocrom, cât mai simplu, înfrumusețat bineînțeles de câteva accesorii. Nu prea multe totuși. Nu degeaba Coco Chanel spunea: „When accessorizing, always take off the last thing you put on.”

Balerini decupati Vast
Balerini decupați Vast

Balerini dama de piele Zenada
Balerini damă de piele Zenada

Pentru că balerinii de damă sunt vedetele primăverii am ales pentru această selecție modele în culori deschise, vesele, pastelate. Nu puteam să uit de culoarea anului Rose Quartz + Serenity Blue, combinație pe care nu trebuie neapărat să o îmbraci, ci poți foarte bine să o încalți :) .

Balerini D'Orsay Esprit
Balerini D’Orsay Esprit

Balerini Nicolett Cherry pie
Balerini Nicolett Cherry pie

Balerini dama de piele May
Balerini damă de piele May

Balerini Nicolett Raw candy
Balerini Nicolett Raw candy

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de balerini de damă din piele naturală atât de frumoși încât le-ar convinge și pe iubitoarele de tocuri să-i poarte. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!