Vezi ce decolteu ți se potrivește!

Avem tipuri de corp diferite. Pentru unele dintre noi kilogramele se adună în partea de sus a corpului, la umeri și brațe, la altele în zona bustului.

Suntem într-o constantă căutare a topului perfect, care să acopere zonele problematice fără a ne simți îmbrăcate într-un sac totuși. Tipul de decolteu ales poate face diferența între o bluză care ne avantajează și una care nu se potrivește cu corpul nostru.

După un pic de cercetare am alcătuit o listă cu tipurile de decolteu pe care le putem alege în funcție de forma corpului, decolteuri feminine care să ne pună în evidență atuurile.

Ce tipuri de decolteu ți se potrivesc în funcție de tipul de corp

#1 Dacă ai sâni mari poartă decolteu rotund

Femeile cu sânii mari poartă cu greu decolteuri V-neck. Cele mai potrivite decolteuri sunt cele rotunde. Nu mă refer aici decolteurile rotunde tip tricou, cele la baza gâtului, care au tendința de a mări zona bustului, ci la cele ușor decoltate, fără a dezgoli prea mult zona bustului, decolteuri senzuale.

Mai jos îți ofer două alternative de astfel de topuri potrivite pentru femeile cu bustul generos. Am ales de la magazinele online două variante de topuri cu decolteu rotund, una mai scumpă, de firmă și alta mai ieftină, la un preț accesibil.

Bluza Christin Michaels
Bluză Christin Michaels – mai multe culori disponibile

Bluza BPC cu maneci lungi
Bluză BPC – mai multe culori disponibile

#2 Dacă ai sâni mici poartă decolteuri cu fundiță

Femeile cu sânii mici au nevoie de volum în zona bustului. De aceea ar trebui să opteze pentru bluze, rochii, cămăși cu decolteu cu fundiță, cu volane sau orice alt tertip care adaugă volum și echilibrează silueta.

Camasa Prettygirl executive lila
Cămașă Prettygirl Executive lila

Camasa Prettygirl Politness coral
Cămașă Prettygirl Politness coral

#3 Dacă ai umeri lați încearcă decolteuri cu nasturi în față

Dacă ai umeri lați, atletici și simți că topurile mulate nu te avantajează îți recomand să încerci croieli mai lejere, cu un decolteu ușor în V, dar prins în față cu nasturi. Cele mai indicate articole vestimentare pentru tine sunt rochiile tip cămașă, care alunecă ușor pe linia corpului, accentuează talia și echilibrează silueta.

Rochie negru cu alb Zee Lane
Rochie negru cu alb Zee Lane

Rochie Missguided
Rochie Missguided

#4 Dacă ai umeri înguști poartă topuri cu decupaje

În cealaltă tabară se află femeile cu umerii înguști. Îți recomand să porți bluze cu umeri decoltați, cu decupaje, chiar cu umeri căzuți.

Rochie evazata cu decupaje pe umeri
Rochie evazată cu decupaje pe umeri

Top albastru Guess Jeans
Top albastru Guess Jeans

#5 Dacă ai brațele groase încearcă decolteuri delicate in V

Femeile cu brațe mai plinuțe ar trebui să poarte rochii și bluzițe cu decolteuri delicate în V, nu foarte adânci și neapărat mâneci. Nu neapărat mâneci lungi, dar un pic de mânecuță croită lejer poate să se aranjeze foarte bine și să mascheze zonele cu probleme.

Rochie Prettygirl Sugestive
Rochie Prettygirl Sugestive

Rochie Simple
Rochie Simple

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de rochii și topuri, cu decolteuri în diferite forme în funcție de tipul tău de corp. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: