De ce aleg mașina de spălat rufe LG cu tehnologie Direct Drive?

Acum 3 ani, de Black Friday, ne-am cumpărat mașină de spălat rufe Whirlpool. Nu am ales cea mai ieftină mașină, pentru că nu am încredere în produsele ieftine. Am ales una cu preț mediu spre ridicat. Dacă țin minte bine am dat aproximativ 1300 de lei, preț redus.

Anul trecut, dupa folosire intensă, pentru că facem în medie 6-7 mașini de spălat pe săptămână, mașina a început să facă un zgomot ciudat. Pentru că zgomotul se amplifica, am chemat specialiștii de la service. Mașina mai avea garanție o lună, deci nu ne-a costat nimic reparația, doar o săptămâna de spălat haine la mână :( . Se stricaseră rulmenții, sau ceva, nu mai stătea cuva corect, whatever.

Am fost sfătuită să nu mai folosesc centrifuga la 1000 de rotații, ci la 600. Așa am făcut.

Până acum 2 zile, când iar a început zgomotul. Acum mașina de spălat rufe a ieșit din garanție, și o cuvă nouă costă 600 de lei. La prețul acesta îmi convine să cumpăr o mașină de spălat nouă, cu garanție 4-5 ani, la care o să cumpăr sigur garanție extinsă pentru încă 2 ani.

De aceea de Black Friday 2015 urmăresc o mașină de spălat LG cu tehnologie Direct Drive.

masina-de-spalat-lg

De ce am ales mașina de spălat LG cu tehnologie Direct Drive?

Tehnologia Direct Drive a motoarelor mașinilor de spălat rufe LG elimină curelele de transmisii și fuliile, mărind astfel eficiența motoarelor. Economisești energie, plus crește fiabilitatea mașinii de spălat. Defecțiunile vor fi mai rare, nivelul de zgomot redus. Plus că toate mașinile LG care au încorporată aceasta tehnologie au 10 ani garanție pentru motor.

Aș alege un model de mașină de spălat LG care să aibă încorporate și tehnologiile inovatoare True Steam și 6 Motion.

Tehnologia True Steam promite mai puține cute, deci călcat mai ușor, îndepărtează părul căzut de la animalele de casă, acarienii și alte particule alergenice.

Tehnologia 6 Motion permite motorului să imite mișcările spălării de mână, asigurându-vă rezultate excelente.

Deci rămâne stabilit, de Black Friady voi urmări reducerile la mașinile de spălat LG cu tehnologie Direct Drive, pentru că m-am săturat ca la fiecare 1-2 ani să repar mașina Whirlpool.

Ce magazine online urmăresc pentru reduceri de Black Friday?

M-am hotărât asupra modelului de mașină de spălat rufe LG 6 Motion F1296NDA3 Slim, momentan cu un preț în jurul sumei de 1600 de lei.

masina-de-spalat-rufe-lg

De ce am ales acest model?

  • pentru că are motor cu tehnologie Direct Drive
  • are o mulțime de programe; deja m-am obișnuit de la cea Whirlpool să am multe opțiuni, pentru delicate, pentru păr de animale, pentru Baby Care etc.
  • are tehnologia 6 Motion care promite rezultate excepționale. Cu un copil care se murdărește zilnic pe haine de mâncare, pixuri, carioci, câteodată și de noroi (facem îngerași în frunzele din parc cu geaca nou-nouță și vrem să fie în continuare curată)
  • are cuva de 6 kg, ceea ce sigur va reduce numărul de spălări pe săptămână
  • este silențioasă, tocmai datorită tehnologiei Direct Drive a motorului
  • review-uri pozitive de la cei care au deja acasă și folosesc această mașină de spălat rufe.

Sper să o găsesc totuși la reducere de Black Friday sau cu alte ocazia altor promoții online.

Găsești oferte la mașinile de spălat rufe LG aici.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă ș mai ales de unde cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Eu m-am hotărât ce mașină de spălat rufe LG cu tehnologie Direct Drive îmi voi cumpăra de Black Friday. Tu ce produse vrei să găsești la reducere de Black Friday? Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către