Acesta este noul Hiperstore.ro

La sfarsitul saptamanii trecute am trecut la o noua etapa in viata site-ului nostru.

Dupa ce acum 5 ani am inceput ca un magazin online, in 2009 am devenit un catalog de magazine online iar din 2010 scriem recomandari de shopping si cautam promotii si reduceri ale magazinelor online de fashion.

A venit timpul ca recomandarile noastre sa treaca de zona de fashion si sa va prezentam lucruri cool pe care le gasim online, unele care pot fi si cumparate iar altele care servesc doar ca inspiratie, unele utile iar altele doar frumoase.

Vrem sa facem un site pe care sa-ti faca placere sa intri in fiecare zi, ca o revista pe care sa o rasfoiesti virtual si care sa-ti ofere o sursa de inspiratie in viata de zi cu zi.

Si cum Hiperstore suna mai mult a supermarket decat a revista de lifestyle ne-am decis sa-i schimbam numele.

De unde Mujo?

One of the central tenets of Zen Buddhism is the concept of mujoMujo means impermanence, transience, ephemerality—in other words, everything is changing in every moment, nothing ever stays the same.

Ce inseamna asta?

Inseamna ca totul este in continua miscare, trendurile se schimba, lucrurile cool devin naspa si iar de la capat. Astfel, trebuie sa ne bucuram de viata si sa admiram lucrurile care arata bine, care ne fac sa ne simtim bine si sa ne indreptam atentia asupra lucrurilor care ne incarca cu energie pozitiva.

Vom continua cu recomandarile de shopping, cu tombolele si concursurile, cu reducerile exclusive pentru abonati si vom adauga idei pentru casa, design interior, lansari de produse noi, tehnologii, case frumoase din lume si alte lucruri cool care sa te inspire.

Let the cool hunting begin!


Publicat

în

de către

Etichete: