An nou, accesorii noi. Vezi ce se poartă în primăvara 2017!

Anul 2017 pare a fi anul „think big” în ceea ce privește accesoriile. Se pare că lumea modei s-a plictisit de minimalism și ne invită ca în primăvara 2017 să trecem în cealaltă extremă, a accesoriilor supradimensionate.

De la propaganda puternică a lui Alexander McQueen pentru a purta bijuterii masive, la curelele statement roșu aprins din colecția Balenciaga, la pandantive gigant cum am văzut în colecțiile Prada și Loewe, în primăvara-vara 2017 tendințele sunt destul de clare: cu cât mai ciudat și mai mare cu atât mai bine.

Să începem cu bijuteriile. Oversized, supradimensionate, cu cât mai ochioase și mai colorate cu atât mai la modă în 2017.

#1 Colierele choker nu pleacă nicăieri

Aceste accesorii seducătoare, capabile de a scoate în evidență orice ținută, nu ne părăsesc în sezonul viitor.  Christian Dior și Coach 1941 au optat pentru chokere subțiri, foarte finuțe, Damir Doma și Bibhu Mohapatra pentru unele superbe din piele, iar Dsquared2 nu s-a dezis de la originalitatea care îi definește. Pregătește-te să vezi și să porți foarte multe astfel de bijuterii în sezonul primăvară-vară 2017.

#2 Cercei diferiți

Faptul că va fi la modă să purtăm cercei diferiți, desperechiați nu poate decât să mă bucure. Nu mai pierd 5 minute dimineața căutând disperată perechea la cercei. Ai putea inventa un joc: să alegi cu ochii închiși cerceii pe care îi vei purta toată ziua. Acest trend este de fapt o propagandă pentru a lăsa în urmă tot ceea ce este simetric, deschizând drumul spre exprimarea personalității prin culoare și formă.

#3 Un singur cercel

La câți cercei desperechiați am, această tendință de primăvara-vară 2017 nu face decât să mă bucure că nu trebuie să-i arunc. Acest trend a fost prezent în colecțiile Mary Katrantzou, Versace, Zuhair Murad, Balmain, Jil Sander, Roksanda, Esteban Cortazar și Arthur Arbesser.

#4 Cercei supradimensionați

Vai de urechile noastre în primăvara 2017. Se poarta cerceii supradimensionați, din tot felul de materiale care mai de care mai neobișnuite: ciucuri lungi, pietre oversized de tot felul.

#5 Pandative care se văd de pe Lună

Go big or go home! Cam asta îmi zice mie trendul pandativelor și al colierelor oversized propuse de designeri pentru primăvară-vară 2017.

#6 În primăvara-vara 2017 se poartă broșele

Poți să dai iama în sertarele bunicilor în căutarea unor broșe vintage superbe pentru a respecta trendurile anului 2017. Sau poți apela la magazinele online de accesorii pentru piese care copiază eleganța bijuteriilor bunicii.

#7 Talia trebuie evidențiată

Pentru asta designerii ne propun fie corsetele (bine că există dulapul bunicii), fie curelele înnodate.

#8 Și mâinile vor avea de „suferit” în primăvara-vara 2017

Se poartă multe brățări, care de care mai late. Se poartă multe-multe inele. Aceste două tendințe nu prea merg împreună totuși. Îți alegi ori una, ori alta, pentru că altfel riști ca ținuta să para mult prea încărcată.

#9 Șosete colorate

Dacă de Crăciun ai primit sau ai dăruit șosete colorate haioase să știi că sunt în tendințe și în primăvara-vara 2017. De data aceasta purtate cu pantofi sau sandale.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea vor fi tendințele sezonului primăvară-vară 2017 în materie de accesorii. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către