6 boxe de laptop pentru audiofili adevarati

Toti cei care avem laptop-uri suntem constienti de valoarea audiofila a boxelor integrate. Pentru cei care cred ca au nevoie de un sunet clar si care vor o experienta auditiva deosebit de placuta stiu ca, oricat ar fi el de performant, boxele de laptop integrate nu pot oferi mai mult. Dar pentru acestia exista alt fel de boxe.

Ca orice instrument audio de calitate superioara, boxele pot ajunge la preturi exorbitante foarte repede. Trebuie sa analizezi asteptarile pe care le ai de la boxe.

In cazul in care iti doresti sa folosesti boxele si la laptop, dar si ca sistem audio unic pentru filme, muzica, atunci trebuie sa fii pregatit sa scoti din buzunar cateva sute de dolari.

In cazul in care iti doresti doar o imbunatatire a experientei audio in apartamentul tau, atunci gasesti online oferte surprinzator de avantajoase.

Mai jos iti prezint cateva alegeri de boxe de laptop. Spune-mi pe care le preferi!

Boxe de laptop pentru audiofili

1. Boxele Audioengine A5+ reprezinta apogeul pentru ceea ce audiofilii considera o experienta audio de calitate. Mai bine de atat nu se poate! Aceasta experienta este posibila datorita wooferelor Kevlar custom made, a conectorilor placati cu aur, si a amplificatoarelor de putere integrate. Boxele Audioengine A5+ depasesc pretul de 400$, dar sunt cea mai buna alegere de pe piata audio in acest moment.

2. Iti place un look avangardist, futurist? Atunci boxele Harman Kardon SoundSticks III pot fi perfecte pentru tine. Au comenzi tactile pentru volum, se pot conecta la laptop, desktop sau orice alt player audio cu un port stereo de 3,5 mm. Le poti gasi de la 169$, un pret rezonabil pentru experienta audio oferita.

3. Iti plac rechinii? Boxele Edifier Spinnaker au un design inclinat, cu aspect de aripioara de rechin, sunt inalte si ofera o calitate extraordinara a sunetului. Au si Bluetooth, deci poti renunta la fire. Designul modern, calitatea audio superioara si bluetooth = pret pe masura – 350$.

4. La pretul de 150$, boxele Creative GigaWorks T40 asigura un bas impresionant fara un subwoofer. Pretul este bun, avand in vedere ca aceste boxe ofera o putere buna si distorsiuni ale sunetului minime, pe care alte boxe din aceasta categorie de preturi nu le au. Sunt perfecte pentru birou, au design simplu, curat.

5. Cand spui boxe este imposibil sa nu te gandesti la Logitech. Boxele Logitech Speaker System Z523 sunt perfecte daca esti in cautare a celui mai bun raport pret – calitate. La pretul de 100$, boxele Logitech ofera o calitate superioara. Odata montate in mijlocul unei camere, vor oferi o calitate buna a sunetului, oriunde ai sta.

6. Boxele JBL sunt cele mai atractive din punct de vedere al pretului – 60$. Arata bine, sunt ieftine, au jack de 3,5mm, deci se pot conecta la laptop sau la orice audio-player. Trebuie pozitionate aproape una de cealalta pentru volum si putere maxima, dar daca doresti doar o imbunatatire a sunetului de la birou, aceste boxe sunt alegerea potrivita.

Tu pe care le preferi?


Publicat

în

de către

Etichete: