4 proiecte interesante de case mici

Proiecte arhitectura case mici Proiecte arhitectura case mici

Visul meu dintotdeauna a fost sa ma mut la casa. Si cred ca e visul multora sa scape de vecini, de pausal, de asociatie, de galagie si de inghesuiala si sa se mute la o casa frumoasa si spatioasa undeva la marginea orasului.

Nu-mi plac casele mari, cu multe camere, de genul „vila de smeker”. Cunosc oameni care in perioada de glorie de dinainte de criza si-au facut case cu 14 camere (paishpe!!!). Pentru o familie de 4 persoane. WTF!

Prefer casele mici, cu mai putine camere, dar spatioase si luminoase, cu spatii vitrate mari si un design interior minimalist. Casa mea ideala ar putea fi construita lejer pe un lot de 500-600 mp.

Ar trebui sa aiba un living modern, un birou, o bucatarie mare cu o insula in mijloc, 2 bai si 3 dormitoare cu dressing-uri proprii.

Visul sotiei mele este sa se trezeasca vara si sa-si bea cafeaua afara pe terasa, asadar punem si o terasa si, evident, nu uitam de garaj si spatiu verde. Pentru o familie cu 1 – 2 copii cred ca este suficient.

Chiar daca ne permitem sau nu o casa, nu ne impiedica nimeni sa visam la casa perfecta si sa ne delectam ochii cu niste proiecte interesante de case mici pe care le-am gasit pe roarhitect.ro.

Casa Ana

Parter + etaj, suprafata utila 100 mp, 3 dormitoare, 3 bai. Cost proiect: 1350 euro + tva.

Mai multe detalii aici.

Casa Farm House

Parter, suprafata utila 150 mp, 3 dormitoare, 2 bai. Cost proiect: 1750 euro + tva.

Mai multe detalii aici.

Casa Popa

Parter + etaj, suprafata utila 126 mp, 2 dormitoare, 3 bai. Cost proiect: 1720 euro + tva.

Mai multe detalii aici.

Casa Andy

Parter + etaj, suprafata utila 240 mp, 3 dormitoare, 4 bai, garaj de 2 locuri. Cost proiect: 2790 euro + tva.

Mai multe detalii aici.

Care e proiectul tau preferat?