16 bijuterii pe care orice femeie își dorește să le primească de Crăciun

Dacă nu ai încheiat lista de cumpărături pentru cei dragi îți propun o serie de 16 bijuterii pe care orice femeie își dorește să le primească de Crăciun.

Bijuteriile sunt o parte importantă a oricărei șținute, o completează, îi adaugă personalitate și stil. Din punctul meu de vedere nu ar trebui să ieșim din casă fără câteva bijuterii, indiferent de valoarea lor.

Fiind o balanță veritabilă îmi plac lucrurile fine. Bijuteriile nu fac excepție. Tot timpul îmi plac cele mai scumpe, dar și cele mai simple bijuterii. Nu îmi cumpăr bijuterii foarte scumpe pentru că mi-ar părea rău dacă li s-ar întâmpla ceva și mi-ar fi și frică să ies din casă cu smaralde la urechi. De obicei aleg bijuterii cu prețuri medii, dintr-un aliaj de calitate, care să nu se înnegrească după prima folosire și care să-mi reflecte stilul.

Am alcatuit mai jos o selecție de 16 bijuterii pentru femei, bijuterii care după părerea mea i-ar plăcea oricărei domnișoare să le găsească sub brad, de la „Moșul” din viața ei. Am ales bijuterii din toate gamele de prețuri, unele ieftine, dar care arată bine, dar și unele mai scumpe, cu pietre prețioase și semiprețioase.

1. Cercei

Indiferent de coafură cerceii ar trebui să faca parte din ținuta ta. Fie că alegi niște bobițe simple, fie că alegi unii candelabru sau alte forme mai ochioase, cerceii nu trebuie să lipsească. Ar trebui asortați în funcție de stilul vestimentar, de ocazie și de tipul de coafură pentru care optezi. Dar nu poți da greș cu ceva simplu. Eu merg des pe combinația auriu/negru, mai ales atunci când am ținute monocrome.

Cercei din piatra soarelui albastra
Cercei din piatra soarelui albastră

Cercei rotunzi din sticla de Murano
Cercei rotunzi din sticlă de Murano

Cercei Marc by Marc Jacobs
Cercei Marc by Marc Jacobs

2. Inele

Mâinile trebuie să se bucure și ele de atenție, pe lângă manichiura îngrijită și pielea hidratată cu tot felul de uleiuri, naturale bineînțeles. Alege un inel – două care sa te reprezinte. Mie îmi plac cele cât mai subțiri și mai fine, cu pietricele transparente. Așa că trendul cu inele subțiri, foarte în vogă în acest an, mi se potrivește ca o mănușă. Mai jos am ales 4 modele de inele pentru mai multe ocazii.

Inel La Rosa
Inel La Rosa

Primul este un inel simplu, cu cristale transparente, un inel destul de scump, dar deosebit de elegant. Cel de-al doilea are un preț deosebit de avantajos. Este un inel de logodnă, clasic, cu o piatră în mijloc.

Inel Guess
Inel Guess

Fără a bate un apropo, îmi doresc să găsesc unul dintre cele două inele de mai sus sub brad. Prețurile lor sunt accesibile, pietrele sunt semiprețioase, detaliile sunt foarte bine executate.

3. Brățări

Brățările sunt și ele în topul bijuteriilor preferate de către femei. În acest an au fost în tendinte brățările foarte simple, minimaliste, dar și cele foarte late, cu detalii complicate. De la o extremă la alta. O brățară personalizată, ca cea coral de mai jos, poate fi un cadou de Crăciun perfect pentru o prietenă dragă, o soră sau o verișoară.

Bratara Marc by Marc Jacobs
Brățară Marc by Marc Jacobs

Bratara Nadri
Brățară Nadri

Bratara fixa din argint
Brățară fixă din argint

4. Coliere și lănțișoare

Dacă brățările pot fi înlocuite și de un ceas drăguț, cerceii nu-i porți pentru că ai păr lung și nu prea se văd, colierele sunt indispensabile. În funcție de modelul ales, de pietre și culori, colierele pot transforma o ținută dintr-una banală într-una stilată și fac cu ușurință trecerea de la o ținută de zi la una de seară.

Colier Penelope
Colier Penelope

Dacă nu îți plac colierele supradimensionate, sau foarte colorate poți alege un colier lung, tip lănțișor cu pandativ, care se potrivește de minune la ținute all-black sau la cele simple, cu puține culori.

Colier Top Secret
Colier Top Secret

Colier La Rosa
Colier La Rosa

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase îți recomand să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de bijuterii pe care orice femeie îți dorește să le primească de Crăciun. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

,

de către

Etichete: