14 sandale cu toc gros înalt la modă

Nu știu dacă urmărești serialul Pretty Little Liars, dar măcar pentru ținutele celor 5 protagoniste ar merita să arunci o privire. Au americanii un talent de a face seriale (pentru adolescenți ce-i drept) cu o mare diversitate de personaje, fiecare cu stilul vestimentar propriu, tocmai pentru a fi pe gustul fiecărei spectatoare.

Intriga serialului este una încâlcită, cu răsturnări de situație. Dar, ca și la Gossip Girl, recunosc că mă uit pentru ținutele fetelor. Iar în episoadele din această vară au fetele niște sandale cu toc gros înalt criminale.

Ai putea crede că aceste sandale cu toc gros înalt, atât de căutate și de purtate în acest sezon nu se potrivesc la orice tip de ținută. Ehehe, uită-te la serialul mai sus menționat și vei vedea cum poti purta aceste sandale la stilul preppy, rock, sport, glamour și casual.

De aceea mi-am propus să caut și eu la magazinele online din România aceste sandale cu tocul gros, atât de versatile, chunky heels cum li se spune în engleză.

Am reușit să fac o selecție de 14 modele superbe de sandale cu toc gros, unele elegante, altele casual, unele colorate, altele potrivite pentru ținutele office.

Poți da click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre sandalele preferate dintre cele recomandate mai jos. Vei fi redirecționată pe paginile magazinelor online recomandate, de unde le poti cumpara. Enjoy!

Sandale de damă în tendințe – modele cu toc gros înalt

Sandale dama din piele
Sandale damă din piele

Sandale dama de piele cu toc si platforma Jasmine
Sandale damă de piele cu toc și platformă Jasmine

Sandale din piele naturala Cocktail
Sandale din piele naturală Cocktail

Sandale dama din piele cu toc gros inalt
Sandale damă din piele cu toc gros înalt

Sandale din piele naturala Amelia
Sandale din piele naturală Amelia

Sandale din piele naturala Fiore
Sandale din piele naturală Fiore

Sandale din piele naturala Maya
Sandale din piele naturală Maya

Sandale din piele naturala Musica
Sandale din piele naturală Musica

Cu ce purtăm sandalele cu toc gros înalt?

Dacă ai pus ochii pe câteva perechi de sandale cu toc gros, probabil te-ai și gândit cu ce le-ai putea purta. Mie îmi place cel mai mult să le port cu fuste cloș midi și cu un top lărgut, un colier statement și cu o geantă mică de mână.

Având în vedere că vorbim despre încălțăminte de vară, aceste sandale se potrivesc de minune și cu pantaloni scurți, din denim sau stofă, dar și cu blugi boyfriend suflecați, eventual cu câteva rupturi, că tot sunt în trend.

Îți propun și câteva ținute ale fashionistelor internaționale care au adoptat deja acest trend al sandalelor cu toc gros în outfiturile lor.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi în pas cu tendințele în modă și home-deco, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de sandale de damă cu toc gros înalt la modă. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: