12 rochii pentru gravide și proaspete mămici

Cauți rochii pentru gravide la magazinele online? Atunci sunt necesare felicitările de rigoare!

Cele nouă luni de sarcina sunt frumoase, dar multe viitoare mămici se confruntă cu o problemă: cum să te îmbraci când ai burtica în creștere. Dacă până pe la 4 luni mai poți apela la hainele deja existente din dulap, după 5 luni este o provocare.

Ok, deci îți trebuie haine noi, potrivite pentru gravide. Problema apare când te duci prin magazine.

Îmi aduc aminte de când am fost însărcinată cum cutreieram magazinele și găseam foarte rar o rochie pentru gravide care să-mi placă și să fie și la un preț accesibil, pentru că sunt haine pe care le porți pe o perioadă mică de timp. Și nici nu erau multe magazine înafară de H&M> și câteva magazine locale.

Sora mea întâmpină aceeași problemă. Rochiile de gravide de la H&M nu îi plac, pe la magazine nu prea are timp să se ducă, deci a rămas online-ul. Ca viitoare mătușică iubitoare, m-am oferit să-i caut pe la magazinele online cu haine pentru gravide câteva rochii.

Deși în online gama de rochii pentru gravide este mult mai largă, tot am găsit puține modele care să-mi placă, la prețuri avantajoase. Cea mai variată gamă de rochii ieftine pentru gravide am găsit-o la Bonprix si la eMag.

Mai jos am făcut o scurtă selecție cu rochiile pentru gravide care mi-au plăcut și pe care le poți comanda online. Dă click pe poze pentru mai multe detalii despre prețul și mărimile disponibile. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Rochii pentru gravide – recomandări de la magazinele online

Rochie festiva pentru gravide
Rochie festivă pentru gravide

Rochie pentru gravide
Rochie pentru gravide

Rochie gravide BPC
Rochie gravide BPC

Rochie pentru gravide cu cordon
Rochie pentru gravide cu cordon

Rochie tricotata pentru gravide
Rochie tricotată pentru gravide

După cum am menționat și mai sus se găsesc foarte puține modele drăguțe de rochii pentru gravide la magazinele online din România. De aceea am aruncat o privire și peste colecția de maternitate a magazinului online Asos. Găsești o mulțime de modele de rochii superbe pentru viitoarele mămici, o multitudine de culori și de tipuri de croială.

Rochii pentru gravide – recomandări de la Asos

Rochie pentru viitoare mamici ASOS
Rochie pentru viitoare mămici ASOS

Rochie Asos neagra pentru gravide
Rochie Asos neagră pentru gravide

Rochie Asos pentru viitoare mamici
Rochie Asos pentru viitoare mămici

Rochie Bluebelle cu print floral
Rochie Bluebelle cu print floral

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de rochii pentru gravide, modele care mi-au plăcut de la magazinele online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: