12 paltoane de damă cu cordon în talie

Iarna femeile iubesc paltoanele. Dacă pe bărbați îi vezi mai mult cu geci și rar mai zărești câte un domn purtând un palton elegant, femeile adoră acest articol vestimentar.

Din rândul paltoanelor, la categoria „elegante” se desprinde cu ușurință paltonul cu cordon în talie, ușor lărguț, cu croiala simplă.

Tocmai pentru că este un palton elegant, acesta nu poate fi purtat cu încălțăminte cu talpă joasă.

Purtătoarea paltonului cu cordon în talie trebuie să aibă cizme sau botine cu toc, oricât de mic, dar să fie. De ce? Pentru că prin croiala ușor bărbătească, acest tip de palton cu cordon în talie tinde să pară un pic mai mare pe tine. Ai impresia că te scufunzi în el. Mai ales dacă are și un guler voluminos. Deci sus pe tocuri! :)

Aceste paltoane de damă cu cordon în talie sunt în tendințe și în acest sezon (când nu au fost, mă întreb), am căutat pe la magazinele online câteva modele care să-mi placă și să aibă și prețuri avantajoase.

Mai jos am făcut o selectie de 12 astfel de paltoane cu cordon în talie pentru femei. Dă click pe poze pentru a afla cât costă și dacă mai sunt pe stoc mărimile necesare la magazinul online care le comercializează.

Paltoane de damă cu cordon în talie – recomandări de la magazinele online

Palton Undercover gri
Palton Undercover gri

Palton modern cu cordon in talie
Palton modern cu cordon în talie

Palton sic negru cu gluga
Palton șic negru cu glugă

Palton Vero Moda
Palton Vero Moda

Lungimea este importantă la paltoanele de damă cu cordon în talie. Cu cât mai lungi, cu atât mai elegante. Cele mai multe modele au lungime medie, cam până la genunchi, dar din când în când mai găsești și unul mai lung.

Palton Bodyflirt
Palton Bodyflirt

Palton Vero Moda
Palton Vero Moda

Palton Undercover gri
Palton Undercover gri

Palton modern bej
Palton modern bej

Poți purta paltonul cu cordon în talie la toate ținutele tale office, cu fuste elegante sau cu pantaloni, dar și la blugi. Cel mai mult îmi place cum arată cu cizme peste genunchi cu toc înalt, la ținute monocrome. Totuși paltonul negru l-aș combina cu cizme din piele întoarsă gri, iar pe cel bej l-aș purta cu încălțăminte în tonuri maronii.

Palton Fontana 2.0 gri inchis
Palton Fontana 2.0 gri închis

Palton Vila
Palton Vila

Palton Nissa gri deschis
Palton gri deschis

Palton Nissa
Palton cu cordon in talie

Primele modele de paltoane cu cordon în talie din această selecție sunt mai ieftine. Cele Nissa au prețuri care depășesc 500 de lei, dar calitatea materialelor și a detaliilor se reflectă în preț. Deci dacă vrei un palton de calitate, prins în talie cu un cordon simplu, uită-te și la cele din colecția DyFashion.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase îți recomand să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de paltoane de damă cu cordon în talie, modelele care mi-au plăcut de la magazinele online din România. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: