12 genți negre de zi – recomandări online sub 150 de lei

Deși am vreo 3 genți negre, de umăr, de mână și una oversized (mamele știu de ce :) ) ieri am fost încântată de încă o geantă neagră. Mai mică ca dimensiuni față de ce port de obicei, dar pentru când va reîncepe grădinița și nu va mai trebui să car în geantă tot ce ne trebuie afară pe timpul verii, cred că îmi va ajunge.

De obicei când vreau să-mi cumpăr ceva online, un produs de care nu am neapărată nevoie, cum e geanta Irene de mai jos, am obiceiul să mă mai gândesc o zi dacă chiar o cumpăr sau nu. Acordându-mi această zi de reflecție asupra dorinței mele de a-mi îmbogăți colecția de genți, am început să analizez și ce tipuri de genți poartă doamnele și domnișoarele.

Și deși este vară și s-ar potrivi genti albe sau orice culoare pastel, deschisă, majoritatea purtăm genti negre sau maro. Cei drept, nu maro închis, ci o nuanță de cafeniu foarte drăguță. Adevărul este că gențile negre sunt ușor de asortat la aproape orice ținută și nu par să se deterioreze și să se murdărească așa de ușor ca cele de culori deschise.

De aceea am decis să-mi cumpăr geanta Irene. Am găsit-o la cel mai bun preț la magazinul online Adona – 99 lei, preț promoțional. O poți achiziționa pe mai multe variante de culori, pe lângă clasicul negru: roz, albastru, maro. Totuși am hotărât să o cumpăr pe nuanța maro :). Dacă nu te-am convins eu că geanta Irene chiar e avantajoasă ca preț te invit să citești părerile doamnelor care au cumpărat-o. Numai feedback pozitiv!

Mai jos am făcut o selecție de 12 genti negre, unele de mână, altele de umăr, dar toate la prețuri foarte avantajoase, care nu depășesc 150 de lei. Dă click pe poze pentru a vedea mai multe detalii despre gențile negre de damă care îți plac. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Genți negre de damă – recomandări online sub 150 lei

Geanta casual negru
Geantă casual negru

Geanta Winona
Geantă Winona

Geanta cu pattern negru
Geantă cu patern negru

Geanta Ring negru
Geantă Ring negru

Geanta Irene
Geantă Irene

Geanta Cheryl
Geantă Cheryl

Geanta Louise
Geantă Louise

Geanta Maldive
Geantă Maldive

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din modă și home-deco, precum și cu ofertele cele mai avantajoase ale magazinelor online.

Acestea au fost recomandările de genți negre de damă, cu prețuri sub 150 lei, ieftine aș putea spune, unele dintre ele, chiar cu discount măricel. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: