12 cizme șic de damă pe care chiar le poți purta prin zăpadă

Iarna este sezonul unora dintre cele mai urâte articole de încălțăminte: cizmele pufoase, butucănoase, fără formă, care nu pun deloc în evidență piciorul. Totuși, există câteva excepții: cizmele din piele întoarsă, cizmele elegante din piele naturală cu sau fără toc înalt.

Acestea dau un aer șic, elegant ținutelor și de ce să nu recunoaștem, arătăm bine purtându-le.

Dar ce te faci când vin nămeții peste noi și ne doare sufletul să udăm cizmele din piele întoarsă. Iar pe cele din piele rămân toate urmele de nisip combinat cu sare, care în timp strică aspectul pielii naturale și care o dată uscate rămân acolo pe veci, ca niște cratere mici pe suprafața Lunii?

Întradevăr, înțeleg că este foarte comod să te încalți cu cizme ugg, poate nu chiar atât de frumoase, pe care să nu te doară inima dacă le strici, pentru că și așa nu îți plac foarte mult.

Dar de ce să facem acest compromis? Nu mai bine alegem un alt tip de cizme de iarnă și călduroase și în tendințe? Unele mai șic, nu neapărat elegante cu toc înalt, ci unele comode.

De aceea am ales mai jos 12 modele de cizme șic, călduroase, unele dintre ele îmblănite, pe care le poți purta chiar și pe zăpadă.

Dă click pe poze pentru a afla cât costă modelele care îți plac și dacă mai găsești la magazinul care le comercializează mărimea ta.

Cizme de iarnă șic, călduroase – recomandări de la magazinele online

Cizme Forever21
Cizme Forever21

Cizme Top Secret negre cu toc mic
Cizme Top Secret negre cu toc mic

Cizme Evonto argintii
Cizme Evonto argintii

Cizme scurte din piele Morfeu
Cizme scurte din piele Morfeu

Am ales modele de cizme tinerești, unele mai scurte altele un pic mai lungi, toate călduroase. Prețurile cizmelor recomandate variază între 100 lei și 300 lei. Cele mai ieftine sunt din piele ecologică, dar una care arată bine. Cizmele un pic mai scumpe sunt din piele naturală.

Cizme din piele naturala Ruby
Cizme din piele naturală Ruby

Cizme din piele naturala Hermes
Cizme din piele naturală Hermes

Cizme scurte imblanite Josefa
Cizme scurte îmblănite Josefa

Ghete din piele naturala Maggie
Ghete din piele naturală Maggie

Ghete Call it spring
Ghete Call it spring

Cizme scurte cu talpa groasa Ihre
Cizme scurte cu talpă groasă Ihre

Dacă țelul tău în această iarnă este să stai la căldurică, să simți frigul doar la nas, atunci îți recomand și câteva geci lungi de damă, călduroase și frumoase, modele ieftine pe care le poți comanda online.

Cizme scurte cu talpa joasa Bonti
Cizme scurte cu talpă joasă Bonti

Cizme Katerin negre
Cizme Katerin negre

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de cizme scurte șic, modele cu care să răzbați prin nămeții de zăpadă. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: