10 sutiene de top sub 200 Lei

Sutiene Sutiene la Sevensins

Sutienul perfect? Comod, discret si sexy – unul care sa-ti puna cat mai bine in valoare frumusetea bustului.

Am consultat oferta magazinelor online si am ales sa-ti prezentam o lista de 10 modele de sutiene la preturi avantajoase, care sa te ajute si sa te inspire in momentul in care vei dori sa-ti reinnoiesti colectia de lenjerie intima.

Sutien Cynthia de la Triumph

Sutien Cynthia Triumph

Cu arcuri, din dantela si partea de jos a cupelor captusita. Se prinde la spate cu pozitii multiple. Sutienul are pretul de 199 Lei pe 3suisses.ro.

Sutien clasic Jolidon

Sutien balconette Jolidon
Sutien balconette Jolidon

Are cupe tip balconette, bretele nedetasabile si spate din dantela. Este special croit pentru un bust proeminent. Sutienul are pretul de 59,99 Lei pe sevensins.ro.

Sutien Chuchotements

Sutien cu arcuri

Un model fin si seducator, pentru adeptele unui stil romantic, disponibil pe ivoire si gri. Beneficiaza de arcuri si bretele reglabile la spate. Pret: 148 Lei.

Sutien alb Jolidon

Sutien alb Jolidon
Sutien alb Jolidon

Elegant, feminin, cu design modern. Sutienul are cupe tip balconette si bretele detasabile. L-am descoperit pe sevensins.ro la pretul de 59,99 Lei.

Sutien clasic invizibil

Sutien alb clasic

Beneficiaza de cupe mulate dublate din spuma, bretele reglabile si agrafe la spate. Sutienul este confectionat 95% din bumbac. Il gasesti la pretul de 98 Lei, atat pe alb cat si pe negru, pe 3suisses.ro.

Sutien sport Be-Flexy

Sutien sport Be Flexy
Sutien sport Be Flexy

Ideal pentro ocaziile in care iti doresti atat liberate de miscare cat si sustinere maxima. Un model confortabil, 95% din bumbac, cu prindere in fata si lipsit de arcuri. Are pretul de 98 Lei.

Sutien Fiona de la Piera

Sutien alb Fiona Piera
Sutien alb Fiona Piera

Din bumbac (90%) si dantela, fara intaritura, cu bretele ajustabile. Sutienul este disponibil la pretul redus de 24.99 Lei, pe sevensins.ro.

Sutien push-up

Sutien push-up

Cu arcuri, din tul brodat in fata si pe lateral, care se prelungeşte pe bretele, precum si spate din microfibre. Un model confortabil, pentru sustinerea unui piept voluptuos. Pret: 148 Lei.

Sutien Satin de la Gracya

Sutien satin Gracya
Sutien satin Gracya

Un model simplu, minimalist si elegant, fabricat dintr-un satin moale. Cupele au interiorul din bumbac, iar bretele sunt detasabile. Pret: 39.99 Lei.

Sutien Bandeau Body Touch

Sutien bandeau Body Touch

Modelul este disponibil pe alb, bej si negru. Un sutien discret, care beneficiaza de cupe mulate cu arcuri si bretele transparente reglabile. Are pretul de 148 Lei.

Lista de recomandari a ajuns la final. Ti-a placut un model in mod special ori vrei sa arunci o privire pe intreaga oferta?

Pe sevensins.ro si clubchic.ro poti vedea o sumedenie de alte modele de sutiene, pentru toate gusturile, la preturi destul de  avantajoase.

De asemenea, poti consulta sectiunea LENJERIE a site-ului nostru.