10 rezolutii de shopping pentru 2012

Rezolutii de shopping in 2012 Rezolutii de shopping in 2012

1. O sa mai cumpar mai putine cupoane

Anul trecut am tot cumparat cupoane de reduceri de pe diferite site-uri si nici macar nu le-am folosit pe toate. Chiar daca costa doar 3 sau 5 lei, se aduna. In plus, unele magazine au prostul obicei de a scumpi produsul la care fac apoi reducerea, deci n-am economisit nimic.

2. O sa fiu mai atenta la costurile livrarii

Cateva minute in plus pe un site, pentru a citi informatiile de livrare, te pot ajuta sa iei cea mai buna decizie.

3. Voi fi mai atenta la tabelurile cu marimi

Asa cum oamenii nu sunt facuti identici nici hainele nu sunt facute dupa un standard. Un M pentru tipul de corp petite nu o sa fie niciodata la fel cu un M pentru tall. De aceea nu trebuiesc facute presupuneri ci trebuie citite cu atentie tabelurile cu marimi.

4. Ochii mari dupa coduri de reducere

De multe ori am cumparat cate ceva dupa care am vazut ca pe site erau publicate si coduri de reducere pe care nu le-am vazut. PS: abonatii nostri VIP beneficiaza de cateva coduri de reducere interesante.

5. O sa cumpar articole versatile

O sa economisesc bani cumparand mai multe articole versatile, cu care sa pot face cat mai multe combinatii pe care sa le pot purta cu ocazii diferite. Cum ar fi aceste articolele timeless.

6. Voi cumpara articole pentru tipul meu de corp

In loc sa cumpar orice imi sare in ochi din prima, o sa fiu mai atenta daca articolele se si potrivesc formei corpului meu.

7. O sa-mi asum totusi si cateva riscuri

Pentru ca nu ma vad purtand colanti sau pantaloni scurti la 50 de ani. Asa ca macar acum sa incerc cateva lucruri noi. De exemplu, paltoane colorate.

8. O sa fac shopping in afara sezonului

E mai ieftin sa cumperi jachete in iulie si bikini in februarie desi nu stiu daca o sa pot sa renunt la placerea de a purta vreo patru zile la rand cea mai noua achizitie. O sa incerc.

9. N-o sa mai fac cumparaturi tarzii de Sarbatori

Pentru ca exista riscul sa nu ajunga cadourile la timp. Noroc ca anul asta nu a nins pentru ca iar intarziau curierii cu zilele. O sa incerc sa iau din timp, cu o saptamana-doua inainte, tot ce trebuie.

10. E randul tau!

Am lasat ultima rezolutie de shopping pentru tine. Spune-mi in comentarii rezolutia ta de Anul Nou!

Multumesc si Happy Shopping in 2012!