10 genți din piele naturală superbe cu animal print

Printul animal m-a intimidat de când mă știu. Mă atrage dar îmi este teamă să-l port. Anul acesta m-am gândit să-mi iau inima-n dinți și să încerc măcar un articol cu animal print.

Și pentru că o rochie sau o cămașă cu animal print ar fi prea mult pentru o neinițiată în arta purtării printului animal, m-am gândit că o geantă ar fi mai indicată pentru mine.

Sfatul meu pentru o ținută chic care include o geantă animal print: echilibru și moderație. Un singur articol cu animal print este suficient, în cazul meu o geantă drăguță purtată la o ținută cu accesorii monocrome.

De exemplu o rochie neagră, simplă, până la genunchi, un trenci bej, o pereche de pantofi maro închis sau negri, câteva brățări subțiri și un ceas frumos auriu, împreună cu o geantă din piele naturală cu animal print.

Bineînțeles că o poți purta și la ținute cu pantaloni, dar ideea de bază trebuie să rămână aceeași. O ținută cu animal print trebuie să aibă doar un punct de atracție, restul rămânând neutru.

Am căutat pe la magazinele online preferate genți din piele naturală cu animal print. Am găsit 10 modele superbe, unele cu print animal discret, altele mai ochioase.

Știu că printul zebra este unul dintre cele mai apreciate, dar mie mi se pare prea comun, așa că am ales alte modele: leopard, tigru, piton, crocodil.

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre gențile cu print animal care îți plac. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Genți din piele naturală cu animal print – recomandări online

Geanta din piele naturala Geneva
Geantă din piele naturală

Geanta din piele naturala Miruna
Geantă din piele naturală Miruna

Geanta din piele naturala Tigre
Geantă din piele naturală Tigre

Geanta din piele naturala Ava
Geantă din piele naturală Ava

Gențile cu animal print pot fi purtate la orice tip de ținută, de la cele office, de birou, la cele casual.

Pentru ieșirile în oraș cu prietenii îți recomand să alegi o poșetă cu animal print ca cea Linda de mai jos, preferata mea din aceasta selecție. Cred că îmi place pentru că seamănă foarte mult cu geanta Chloe, mult iubită de toate fashionistele internaționale, dar costă mult mai puțin.

Poseta din piele naturala Linda
Poșetă din piele naturală Linda

Geanta Betsey Johnson Leopard Print
Geantă Betsey Johnson Leopard Print

Geanta de mana Rombesse Infinni
Geantă de mână Rombesse Infinni

Geanta albastra Otilia Flonta
Geantă albastră Otilia Flonta

Geanta Lady aurie Infinni
Geantă Lady aurie Infinni

Geanta Cole Haan
Geantă Cole Haan

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din modă și home-deco pentru tine și familia ta, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de genți din piele naturală cu animal print, modele care mi-au plăcut de la magazinele online din România. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: