Cizme lungi ieftine pentru femei – recomandări online

Iarna tradițională cu temperaturi scăzute, cu zăpadă ca-n povești se lasă așteptată. Dar dacă mă gândesc la „sănătatea” cizmelor mele prefer vremea rece fără precipitații care să-mi afecteze cizmele de iarnă.

Sezonul rece 2018 este scena cizmelor lungi peste genunghi, purtate la ținute feminine. Aceste cizme se potrivesc de minune cu fuste scurte, tip skater, cu rochii înflorate, cu pantaloni skinny și cu pantaloni scurți.

Eu am rămas setată pe cizmele lungi peste genunchi din piele întoarsă, dar mai aștept o săptămână, poate le găsesc la reducere de Black Friday.

Pentru a mă bucura de cizmele peste genunchi mai devreme ar mai fi o variantă pentru bugetul meu.

Să caut cizme lungi ieftine, peste genunchi, la magazinele online de încălțăminte. Și asta am și făcut.

Mai jos am realizat o selecție de 14 perechi de cizme lungi ieftine de damă, peste genunchi, în tendințe în această iarnă. Prețurile pornesc de la aproximativ 100 de lei. Avantajos, nu-i așa?

Cizme lungi ieftine pentru femei – recomandări de la magazinele online

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre cizmele lungi de damă care mi-au plăcut și pe care ți le recomand mai jos. Vei fi redirecționată pe paginile magazinelor online recomandate care le comercializează.

Cizme Colada negre
Cizme Colada negre

Cizme Zory negre
Cizme Zory negre

Am ales mai mult cizme lungi ieftine negre deoarece aceasta este culoarea care predomină și la îmbrăcăminte și la încălțăminte în sezonul rece. Este culoarea cea mai ușor de întreținut și printre cele mai ușor de asortat.

Nu lipsesc din selecție cizmele lungi ieftine cu nituri, ținte, lanțuri. Ai ghicit, mă refer la cele cu tentă rock chic, un trend foarte popular în această iarnă.

Cizme Pici negre
Cizme Pici negre

Cizme Ertan negre
Cizme Ertan negre

Cizme Meha negre
Cizme Meha negre

Cizme Udy negre
Cizme Udy negre

Tocurile groase sunt iarăși în tendințe în această iarnă, de aceea am ales și câteva modele de cizme lungi ieftine cu toc gros, de înălțime medie, dar și unele modele cu toc înalt gros. Dacă ești în căutare de botine ieftine cu toc gos înalt te invit să vezi recomandările mele de aici.

Cizme Vago negre
Cizme Vago negre

Cizme Metero negre
Cizme Metero negre

Cizme dama Comforte maro
Cizme damă Comforte maro

Cizme Zapo camel
Cizme Zapo camel

Pentru petreceri sau seri în club îți recomand să porți cizme lungi cu toc înalt cui. Îți recomand în mod special modelul de cizme lungi de mai jos, la un preț deosebit de avantajos. La aceste cizme m-a atras și faptul că lungimea lor poate fi ușor ajustată, deci le poți potrivi în funcție de gustul tău.

Cizme Valentyno negre
Cizme Valentyno negre

Cizme peste genunchi Mihaela
Cizme peste genunchi Mihaela

Cizme dama Gallia negre
Cizme damă Gallia negre

Cizme lungi Elissa
Cizme lungi Elissa

Vrei cizme peste genunchi cu toc gros înalt? Vezi aici mai multe recomandări de cizme lungi.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de cizme lungi ieftine de damă, modele care mi-au plăcut de la magazinele online de încălțăminte din România. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: