Ziua Internationala a Tricourilor

Tricourile au devenit o parte importanta a modei de zi cu zi, un mod de exprimarea a personalitatii si un element nelipsit din garderoba oricarei persoane.

Bine-nteles, trebuia sa existe si o zi in care sa sarbatorim acest accesoriu vestimentar, nu-i asa? Si daca nu era, a trebuit inventata. Si cand putea fi daca nu in cea mai lunga zi a anului, o zi superba de vara in care sa ne bucuram de tricourile noastre preferate.

Luni, 21 iunie, are loc editia a 3-a a Zilei Internationale a Tricourilor. Inceputa in 2008 prin diverse manifestari ce implica muzica, bautura si snacks-uri, se tine in Boston, Berlin, New York si incepand de anul acesta si in Romania, in Casa de Createur.

Celebrul designer de tricouri, Le Createur! va invita pe www.createur.ro pentru a serba Ziua Internationala a tricourilor cu super preturi promotionale si mega reduceri pentru toate tricourile din colectia de vara 2010.

Nu uita, luni 21 iunie, sa vizitezi www.createur.ro si sa iti gasesti tricoul care te reprezinta cel mai bine, sa-l cumperi, sa te imbraci si sa te pozezi cu el ca un mandru participant la Ziua Internationala a tricourilor.