Vrei un colier GRATIS?

Colier Fiorelli oferit de FashionLab Colier Fiorelli oferit de FashionLab

Colier Fiorelli oferit de FashionLab

Pentru acest sfarsit de saptamana v-am pregatit un cadou surpriza, un colier lung din metal inoxidabil, cu hematite si strasuri, oferit de catre magazinul online Fashionlab.ro.

FashionLab este un magazin online unic in Romania, cu o oferta de branduri alternative, noi pe piata romaneasca, de o calitate foarte buna, la preturi acceptabile pentru persoanele deschise spre nou si care isi doresc sa fie „altfel”.

Colaboram cu Fashionlab pe diferite proiecte si s-au dovedit a fi o echipa serioasa si profesionista, un magazin online pe care vi-l recomandam cu caldura.

Astfel, atunci cand i-am rugat sa ne ajute sa facem o surpriza cititorilor nostri raspunsul lor a fost prompt si pozitiv, oferindu-ne acest colier de la Fiorelli ca premiu pentru o fericita castigatoare (sau castigator).

Cum poti castiga colierul?

Destul de simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe butonul de LIKE sau pe cel de +1 de la sfarsitul acestui articolul iar apoi sa ne lasi un comentariu cu un nume si adresa de email valide. Toate comentariile vor intra in tragerea la sorti, iar vineri dimineata vom anunta castigatorul. Acesta va fi extras aleator prin intermediul site-ului random.org.

Deci, cine vrea un colier GRATIS?