Vrei să primești gratis o carte?

femeie si copil citind o carte

Vrei să primești gratis o carte?

Intră pe cel mai cunoscut și apreciat magazin online de cărți și rechizite școlare, cumpără ceva, orice produs de la ei și vei primi cadou o carte. Așa sărbătorește Elefantul atingerea pragului de 5.000.000 de cărți livrate la clienți.

Perioada ofertei: 10 august – 16 august 2015.

În aceeași perioadă Elefantul promite reduceri de până la 80% la mii de produse. Deci și reduceri fabuloase și o carte gratis.

Ce mai aștepți? Intră pe Elefant și înnoiește-te!

Pentru a-ți veni în ajutor am alcătuit o scurtă selecție de 6 produse dintre care voi alege pe perioada promoției.

Primești gratis o carte la orice comandă – recomandări fashion

Geanta messenger Felice
Geantă messenger Felice

Geanta casual Roberta M.
Geantă casual Roberta M.

Mi-am dat seama că am nevoie de o geantă micuță, doar pentru șervețele, telefon și alte câteva cometice de mici dimensiuni. De aceea m-am gândit să caut printre ofertele Elefantului, mai ales că au o selecție de genți deosebit de frumoasă. Am gasit cele două frumuseți de mai sus. Am ales culori neutre, care să se potrivească la majoritatea ținutelor de vară.

Rochie City Goddess
Rochie City Goddess

Rochie uni City Goddess
Rochie uni City Goddess

Rochiile de mai sus fac parte din colecția City Goddess, o colecție pentru femei de toate vârstele, prin varietatea de modele și de culori disponibile. Sunt împărțită între cele două rochii de mai sus. La cea din stânga îmi place foarte mult jocul de volume din partea de jos (acoperă cu succes orice colăcel din zona abdomenului), iar la cea din dreapta îmi plac foarte mult mânecile și forma decolteului. Sunt potrivite pentru birou, ok, poate pe altă nuanță, dar și pentru ieșiri în oraș cu prietenii sau chiar la o cununie civilă.

Ceas Eliza Finesse
Ceas Eliza Finesse

Apa de parfum Eternity Aqua
Apă de parfum Eternity Aqua

Dintre ofertele Elefantului am mai ales un ceas Elixa, un brand puțin cunoscut pe piața românească, dar cu modele deosebit de interesante, la prețuri avantajoase și un parfum Calvin Klein.

Te interesează și alte oferte și reduceri online?

Înscrie-te la newsletter! Stăm cu ochii pe magazinele online și alegem pentru tine cele mai avantajoase oferte de la magazinele online de fashion și home-deco.

Deci, nu uita! Dă o comandă pe Elefant în perioada 10 august – 16 august 2015 și indiferent de produsele comandate, vei primi o CARTE GRATIS. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!