Suporturi Design J-Me ingenioase pentru casa ta

Suporturi Design J-Me

Vrei o casa organizata, curata, mobilata modern? Acum poti comanda si in Romania suporturi Design J-Me, un brand londonez, din 2000, al fratilor Jamie si Mark.

Fratii londonezi se mandresc cu faptul ca isi petrec mare parte a timpului generand si proiectand produse distractive, pline de emotie, dar functionale, care rezolva problemele de zi cu zi in procesul de organizare a casei. Fiecare produs trece printr-un proces de dezvoltare meticulos pana ajunge la faza de produs finit si prezentat publicului.

Ai putea spune ca multe produse sunt haioase, dar in acelasi timp sunt si practice. Mai jos am facut o selectie de suporturi Design J-M, modelele cele mai bine vandute si mai apreciate din colectia lor de produse.

Da click pe poze pentru a afla pretul suporturilor Design J-Me care ti-ar placea pentru casa ta. Vei fi redirectionata pe pagina magazinului online de design interior care le comercializeaza.

Suporturi Design J-me ingenioase, originale, de prima calitate

Suporturi J-me telecomanda Cozy Tidy
Suport telecomanda Cozy Tidy

Suporturi J-me Organizator birou cu suport pahar Jot
Organizator birou cu suport pahar Jot

Cred ca ti s-a intamplat macar o data in viata sa cauti disperat o telecomanda sau doua chiar, daca ai de deschis si un mediaplayer sau alt dispozitiv electronic. Mai bine iti cumperi un suport pentru telecomenzi, un loc unde sa le pui si de unde sa le iei fara sa stai sa te gandesti unde ar putea fi.

Suport pentru sticle vin Cactus
Suport pentru sticle vin Cactus

Suport pahar si bol Nibble
Suport pahar si bol Nibble

Pentru bautorii de vin recomand un suport original pentru sticle, in forma de cactus. Spinii ofera o modalitate unica, originala, de sustinere a sticlelor. Acest suport va inveseli orice bucatarie sau living. Poate tine pana la 8 sticle de vin.

Suport incaltaminte copii Pink Footprint
Suport incaltaminte copii Pink Footprint

Suport de perete pentru pantofi Nest
Suport de perete pentru pantofi Nest

Suporturile de pantofi Design J-Me sunt o modalitate eleganta si originala pentru a stoca incaltamintea. Datorita formei, economisesti spatiu si ai mai multe modalitati de folosire. Poti lasa suportul pe podea sau il poti ancora de perete.

Suportul de incaltaminte pentru copii poate fi un mod extraordinar de a-i invata pe copii sa-si organizeze incaltamintea.

Mai multe produse si suporturi Design J-Me gasesti aici.

Te intereseaza si alte produse de design interior? Viziteaza catalogul Mujo de magazine online cu articole pentru casa.

Acestea au fost recomandarile de suporturi Design J-Me pe care le poti cumpara online. Iti multumesc pentru vizita! Happy Shopping!