Shark Steam Pocket Mop

Shark Steam Pocket Mop

Azi este o zi buna pentru recomandari. Magazinele online se bat care mai de care in oferte interesante, pe IT, fashion dar si la produse de decoratiuni interioare si curatenie.

Ca femeie imi doresc sa am casa curata, in timp record daca se poate, pentru a putea petrece timp si cu membrii familiei. De aceea m-am gandit ca azi sa recomand un produs minune, la care mai primesti si un cadou substantial: un aspirator de calitate, in valare de 249 lei.

Shark Steam Pocket Mop este o solutie ecologica pentru curatenie. Un mop electric cu aburi care igienizeaza si curata casa cu mai putin efort si cu mai putine unelte.

Cum functioneaza Shark Steam Pocket Mop?

Ai nevoie doar de apa rece. Umpli mopul cu apa rece si dupa 30 de secunde poti incepe curatenia. Acest mop are o camera de abur, unde apa rece este transformata in aburi. Aburul se elibereaza doar atunci cand apesi pe mop.

Aceasta tehnologie de curatare cu aburi poate sterge, curata si igieniza podelele, si se ususca in cateva secunde. Deci poti uita de solutiile chimicale de spalat podelele, se preteaza pentru orice tip de podea. Nu mai trebuie schimbata solutia chimica de curatare atunci cand ai camere cu suprafete diferite: parchet, gresie, marmura.

Shark Steam Pocket Mop se lauda cu tehnologia brevetata cu abur si cu pamatuful cu doua fete. De ce doua fete?

Cand un aparat emite abur, de obicei acesta se ridica imediat, deci nu ai prea mult timp pentru a curata.

Dar aici, aburul se injecteaza in pamatuful cu doua fete, fiind apoi eliberat prin ambele parti. Astfel, aburul acopera toata suprafata pamatufului, pastrand o temperatura corespunzatoare pentru igienizarea si curatarea podelelor.

Datorita celor doua fete, aburul se evaporeaza aproape instantaneu, iar zona curatata se usuca in cateva secunde.

In plus, capul se roteste la 180 grade pentru a putea fi manevrat in jurul mobilei si al instalatiilor din casa si are doua fete, deci il poti intoarce si curata o zona de doua ori cu acelasi pamatuf.

Iar daca il comanzi, primesti cadou un aspirator in valoare de 249 lei. Pe langa aspirator, Shark Steam Pocket Mop vine dotat cu cateva accesorii utile:

  • 1 cap triunghiular, pentru curatarea si igienizarea eficienta in zona vasului de toaleta si a instalatiilor sanitare;
  • 2 lavete triunghiulare;
  • 1 cap standard dreptunghiular;
  • 2 lavete standard;
  • 1 laveta mov pentru abur si praf;
  • 1 glisor.

Mopul Shark Steam Pocket are o garantie de doi ani. Daca vrei sa afli mai multe informatii si sa-l cumperi da click pe poza de mai jos.

Shark Steam Pocket Mop
Shark Steam Pocket Mop

Mai multe produse pentru curatenie rapida, ecologica si eficienta gasesti aici.

Acesta a fost produsul minune recomandat azi: Shark Steam Pocket Mop. Iti multumesc pentru vizita! Happy Shopping!