Rochia LaDonna Classy Shoulders – recomandare Mujo

rochie ladonna classy shoulders green

Azi îți recomand rochia LaDonna Classy Shoulders, într-o superbă nuanță de verde deschis, o culoare văratică, care pune în evidență bronzul auriu. Este perfectă pentru evenimentele elegante, nunti, botezuri din aceasta vară.

Face parte din colecția de rochii de seară elegante LaDonna, brand pe care îl poți admira și cumpăra online de la Starshiners.

Rochia LaDonna Classy Shoulders verde are o croială tip sirenă, mulată în partea de sus și ușor evazată, cu o mică trenă în partea de jos. Bustul este ușor buretat, ceea ce va face ca zona pieptului să pară mai voluminoasă. Croiala tip sirenă, împreună cu detaliile brodate de pe umeri fac ca silueta să ia forma unei clepsidre. Și bărbații consideră femeile cu siluetă clepsidră ca fiind cele mai atrăgătoare. Să-i credem :)  ?

Rochia LaDonna Classy Shoulders verde

rochie LaDonna Classy Shoulders
Dă click pe poză pentru mai multe detalii!

Dupa 10 ani de lecții de desen și pictură la Clubul Copiilor am rămas cu câteva învățături despre cum ar trebui realizată o compoziție pentru „a plimba ochii” acolo unde vrei.

Aceste învățături le aplic acum în modă, atunci când îmi aleg ținutele, indiferent dacă sunt de zi sau de ocazie.

Să luăm „la studiat” rochia LaDonna Classy Shoulders. Când mă uit la această rochie ochii mi se opresc mai întâi la aplicația superbă de pe umeri, broderie cu pietre strass și mărgele. Privirea alunecă mai jos spre decolteul în V, care fiind buretat, face ca bustul să pară un pic mai voluminos, un plus din punctul meu de vedere.

Privirea coboară apoi ușor din zona taliei, spre deschiderea de pe picior, o despicatură elegantă, confortabilă, de bun gust. Unele persoane nu se simt bine cu rochie cu deschidere pe picior foarte înaltă, deci această lungime mi se pare una foarte elegantă. Urmeaza apoi încălțămintea.

Pentru aceasta rochie îți trebuie neapărat o pereche de sandale elegante, de ocazie, eventual unele cu detalii aurii. Ca și accesorii eu aș purta cu această rochie LaDonna un clutch bej, o brățară subțire cu pietre aurii și niște cercei lungi.

Pentru preț și mai multe detalii despre rochia LaDonna Classy Shoulders dă click aici sau pe poza de mai sus. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online Starshiners, de unde o poți cumpăara online.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele în modă și home-deco pentru tine și familia ta, precum și cu ofertele cele mai avantajoase ale magazinelor online din România.

Aceasta a fost recomandarea Mujo: rochia LaDonna Classy Shoulders green. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!