Rochia Erin – fruntașă în topul rochiilor de seară pentru nunțile verii 2015

Rochie Erin bordo

Cred că am găsit rochia pe care o prefer cel mai mult dintre cele selectate pentru nunțile verii, rochia pe care de câteva luni de zile o tot caut pe la magazinele online din România.

Îmi voi acorda totuși câteva săptămâni până să o comand, poate poate mai slăbesc un pic :) . Sau poate găsesc o altă rochie care să-mi placă la fel de mult.

Rochia Erin bordo face parte din colecția nouă de rochii de seară MissGrey, o colecție superbă, care îți va încânta ochii. Găsești rochii de ocazie vaporoase, modele lungi în care să te simți elegantă ca o prințesă, dar și modele de lungime medie, cu aplicații deosebite de dantelă. Vezi rochia Tania Rosie, rochie care este preferata vedetelor autohtone.

Dar acum să vedem ce e cu rochia Erin bordo.

Rochia Erin bordo – recomandare Mujo

Rochie Erin bordo
Dă click pe poză pentru a afla mai multe detalii!

Am remarcat în primul rând culoarea, un bordo regal, o culoare care se potrivește cu orice tip de ten. Rochia Erin este confecționată din voal cu mătase, cu bustul din dantelă fină. Are spatele gol, deci îți mai trebuie un sutien fără spate și bretele, ca cel de aici.

Această minunăție de rochie este disponibilă și pe alte nuanțe de culori: verde inchis și gri. Gri-ul este prea aproape de gama coloristică a garderobei mele. Deși este o nuanță superbă, am zis pas.

Rochie Erin culori disponibile

Rochia Erin bordo se potrivește de minune cu noii mei pantofi nude. În cazul în care mă hotărăsc să o și comand online, îmi voi alege un clutch auriu și o brățară aurie ca accesorii.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi în pas cu tendințele în modă și home-deco precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Aceasta a fost recomandarea Mujo : rochia Erin bordo, made in România. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!