Rochia Bagdley Mischka – eleganță, stil, rafinament

Rochia Bagdley Mischka

După cum te-ai obișnuit, în fiecare zi de vineri îți recomand câte o rochie de seară, potrivită pentru nunți elegante. Până acum am ales rochii în diferite stiluri, fără bretele, cu spatele gol, rochii care să-ți pună în evidență silueta, care să te avantajeze și în care să te simți bine.

Rochiile lungi alese în recomandările precedente sunt foarte elegante, cu un aer princiar. Dar gândindu-mă mai bine au un singur punct slab. Sunt atât de elegante, cu valurile lor de mătase și voal fin, încât cred că m-ar deranja pe ringul de dans. Pentru că la nuntă trebuie să și dansezi, altfel cum să arzi toate caloriile și să te distrezi?

De aceea cred că mai potrivită ar fi o rochie despicată pe picior. Păstram lungimea, dar adăugăm comoditate și lejeritate în mișcare, fără să facem rabat de la eleganță.

Îți recomand rochia Bagdley Mischka, într-o nuanță superbă de violet.

Rochia Bagdley Mischka
Dă click pe poză pentru mai multe detalii!

Rochia este deosebit de elegantă și de simplă, cu doar câteva mici detalii care o scot în evidență.

Mânecile scurte din aplicații de paiete strălucitoare și croiul ușor petrecut în zona taliei, fac ca aceasta să pară și mai mică decât este în realitate. Rochia are și o mică trenă la spate, aproape insesizabilă din poze, deci nu te va deranja pe ringul de dans. Decolteul în V se potrivește cu un lănțișor metalic la baza gâtului, cu un pandativ prețios.

Aș purta această rochie Badgley Mischka cu sandale argintii sau negre, cu toc amețitor și cu un plic negru cu aplicații strălucitoare.

Momentan prețul rochiei se bucură de o reducere semnificativă, deci pentru o rochie Badgley Mischka chiar este avantajoasă, acest brand fiind recunoscut prin calitate, rafinament, eleganță, dar și prețuri pe măsură.

Te interesează și alte rochii de damă? Vizitează catalogul Mujo de magazine online de rochii.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din modă și home-deco, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Aceasta a fost rochia Badgley Mischka, o rochie deosebit de elegantă, în care sigur vei fi remarcată la nunțile verii 2015. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!