Reducerile săptămânii 6 – 12 martie 2017

mujo-reduceri-magazine-online-saptamana-2-8-octombrie

Revenim cu reducerile săptămânii 06 – 12 martie 2017.

Până pe 09 martie 2017 la Bonprix poți beneficia de transport gratuit pentru comenzile ce depășesc 100 de lei. Codul promoțional este WNDY. Cei de la Bonprix au o colecție foarte drăguță de rochii de primăvară, unele casual dar și multe modele elegante, perfecte pentru a sărbători 8 martie cu stil.

Kalapod ne-a pregătit în perioada 5-8 martie 25% reducere la pantofi de damă la început de primăvară.

Bonami are reduceri de până la 59% la bijuterii superbe cu perle, bijuterii care ar putea fi cadoul potrivit pentru femeile dragi din viața ta. Găsești cercei cu perle, brățări și inele finuțe la prețuri deosebit de avantajoase.

La eMag mai poți profita până pe 8 martie de reducerile de până la 50% din campania Vestitorii primăverii 2017.

mujo-reduceri-magazine-online-saptamana-9-15-ianuarie-1

În perioada 6 – 8 martie la Fashiondays avem evenimentele Pretty woman pentru femei și Gift yourself pentru bărbați. Printre produsele la reducere se număra: ceasuri, bijuterii, genți, pantofi, rochii.

Answear ne propune de Ziua Femeii să ne alegem cadourile pentru doamnele dragi din viața noastră din colecțiile noi de primăvară cu 20% reducere.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea sunt reducerile săptămânii 06 – 12 martie 2017. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: simplycyn.com