Reducerile săptămânii 31 iulie – 6 august 2017

mujo-reduceri-magazine-online-saptamana-2-8-octombrie

Începem săptămâna 31 iulie – 6 august cu reducerile cele mai atrăgătoare ale magazinelor online.

Reducerile săptămânii 31 iulie – 6 august 2017

Somproduct ne-a pregătit până pe 03 august reduceri de 27% la scaunele de birou Novo. Acestea au un design modern, deosebit de atractiv, ai de ales dintr-o gamă variată de culori. În plus, unele modele sunt ergonomice, special concepute pentru persoanele care petrec mult timp în fața calculatorului.

Top-shop are până pe 10 august următoarea ofertă: orice produs Delimano cumpărat (de minim 49 de lei) te înscrie în cursa pentru marele premiu: o bucătărie complet mobilată/utilată în valoare de 5000 de euro. Plus o mulțime de alte produse pe care le poți cumpăra la reducere: Wellneo 5 în 1 Beauty Pro Wet & Dry, Paint Plus, Pest Repeller, Speed Mop – mop rotativ cu pedală.

Până pe 03 august te poți bucura la Fashiondays de reduceri de 30% în tot magazinul, folosind codul AUGUST30.

Fashionup are până pe 10 august reduceri fenomenale la pantofii din colecția Condur by alexandru.

La Cărturești poți achiziționa până pe 31 august Saga Cântec de gheață și foc 1-5 la super preț, cu reducere de 30%.  Pachetul conține cele cinci titluri din saga Cântec de gheață și foc (A Song of Ice and Fire), de George R.R. Martin, în format paperback: Urzeala tronurilor, Încleștarea regilor, Iureșul săbiilor, Festinul ciorilor, Dansul dragonilor.

La Astratex în perioada  27 iulie – 02 august se desfășoară campania de Reduceri la toate sutienele prin care oferă clienților reduceri de până la 40%. În data de 01 și 02 august vei putea beneficia și de transport gratuit la cumpărături de peste 135 Ron.

Comodo îți propune în săptămâna 31 iulie – 06 august 2017 să profiți de reducerile de până la 70% la produsele participante în campania Summer Sale.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea sunt reducerile săptămânii 31 iulie – 6 august 2017. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: simplycyn.com