Reducerile săptămânii 29 mai – 4 iunie 2017

mujo-reduceri-magazine-online-saptamana-2-8-octombrie

Cu încă o mini-vacanță care se apropie și cu Ziua Copiilor pe 1 iunie reducerile magazinelor online se adună care mai de care mai atrăgătoare.

La Chicco poți profita de reduceri de 20% la toate produsele. Oferta este valabilă până pe 1 iunie 2017.

Tot până pe 1 iunie vei găsi la Nichiduță reduceri de până la 60% la jucării pentru copii, triciclete, cărucioare, trotinete, togobane, mașinute electrice, karturi cu pedale etc.

Astratex se gândește la femei în această perioadă și le oferă până pe 31 mai 2017 o reducere de până la 35% la lenjeria intimă.

Ecco-shoes s-a pregătit pentru Ziua Copiilor cu reduceri de până la 30% la toate articolele pentru copii. Oferta este valabilă până pe 1 iunie.

Modlet anunță reduceri de până la 60% la sute de produse de încălțăminte pentru toți membrii familiei, reduceri valabile până pe 30 iunie.

Originals sărbătorește Ziua Copiilor cu reduceri mari la o selecție impresionantă de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii. Promoțiile sunt valabile până pe 05 iunie 2017.

Top-Shop s-a gândit la părinții care gătesc meniuri sănătoase pentru copii. Promoția pe care le-a pregătit-o este Setul Stone Expert Delimano cu preț redus cu 300 lei. În plus, tenișii unisex Walkmaxx se bucură în această perioadă de o reducere de până la 80%.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea sunt reducerile săptămânii 29 mai – 04 iunie 2017. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: simplycyn.com