Reducerile săptămânii 22 – 28 mai 2017

mujo-reduceri-magazine-online-saptamana-2-8-octombrie

Săptămâna începe bine la Fashiondays. Marți, pe 23 mai, la ora 07:00 începe End of Season Sale, evenimentul de shopping cu cele mai mari reduceri ale primăverii.

La Answear vei găsi reduceri de până la 50% la o mulțime de produse din campania Mid Season Sale, reduceri valabile până pe 24 mai 2017. Colecțiile noi Gino Rossi și Simple beneficiază de Discount Extravaganza, adică de o reducere de până la 40%, folosind codul promo GS40.

Dacă ești în căutare de ochelari de soare, lentile de contact sau rame pentru ochelari de vedere trebuie să arunci o privire peste ofertele săptămânii 22 – 28 mai de la Lensa. Vei putea beneficia de reduceri de până la 50%.

La Originals copiii sunt sărbătoriți cu reduceri impresionante la articolele sport. Vei găsi la prețuri avantajoase tricouri pentru copii, treninguri, pantaloni, colanți, articole de încălțăminte, accesorii.

Emag are ca de obicei o mulțime de oferte și reduceri la o gamă diversificată de produse: cărți cu până la 50% discount, mașini de spălat, plite, cuptoare, hote și frigidere. Plus reducerile la resigilate!

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea sunt reducerile săptămânii 22 – 28 mai 2017. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: simplycyn.com