Reducerile săptămânii 21 – 27 august 2017

mujo-reduceri-magazine-online-saptamana-2-8-octombrie

Ultimele săptămâni de vară vin la pachet cu reduceri substanțiale la mii de produse de sezon, dar și la cele de toamnă.

Ce reduceri au magazinele online în săptămâna 21 – 27 august 2017

În perioada 22 – 24 august, la eMag are loc campania Stock Busters, prilej excelent pentru a profita de prețurile mici la peste 50.000 de produse: televizoare, electrocasnice, produse pentru casă și gradină și multe altele.

Pe 21 august 2017, ora 19:00 începe evenimentul de shopping End of Summer Sales la Fashiondays. Te vei putea bucura de reduceri de până la 80% la mii de articole pentru femei, bărbați și copii.

mujo-reduceri-magazine-online-saptamana-9-15-ianuarie-1

Ai timp până pe 25 august să analizezi produsele de pe Bonami, produse ce se bucură de reduceri de până la 80%. Vei găsi: accesorii și decorațiuni în tonuri pământii de maro, verde, bej, în tonuri alb-negru, în culorile apei și ale cerului, în culorile focului și în cele ale curcubeului.

LaFemme ne-a pregătit până pe 14 septembrie o selecție de produse drăguțe la reduceri substanțiale. Găsești la ofertă rochii, cămăși, bluze, tot felul de topuri de la cele senzuale din dantelă la clasica ie românească.

Până la sfârșitul lunii august găsești la Oaierless o promoție excelentă la câteva modele de brățări fitness. Reducerile ajung până la 70%, stocurile sunt limitate.

Meli Melo lansează o promoție de reduceri de 70% pentru genți, costume de baie și accesorii. Promoția este valabilă până pe 31 august.

La Comodo găsești în săptămâna 21-27 august 2017 încălțăminte de sezon cu reducere de până la 40%.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea sunt reducerile săptămânii 21 – 27 august 2017. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: simplycyn.com