Reducerile săptămânii 20 – 26 martie 2017

mujo-reduceri-magazine-online-saptamana-2-8-octombrie

În perioada 21 – 23 martie, la eMAG poți profita de prețuri avantajoase la electrocasnice mari și mici, produse IT, articole pentru casă și grădină, dar și jucării și produse pentru îngrijirea copiilor. Aceasta campanie de reduceri, Stockbusters, îți va aduce discount-uri de până la 50% la peste 45.000 de produse.

Doar azi, 20 martie Fashiondays îți oferă 25% reducere la produse din colecția nouă, folosind codul CONFIDENCE25. Colecțiile la care vei putea folosi codul de reducere: Desigual, Trussardi, Pepe Jeans London, Zee Lane, Levi’S.

La Elefant, luni, 20 martie, ora 09:00, începe Happy Monday, unde vom sărbători Ziua Internațională a Fericirii cu reduceri de până la 85%.

mujo-reduceri-magazine-online-saptamana-9-15-ianuarie-1

Crazy Days îți aduce la Nichiduță reduceri de până la 60% la cărucioare, pătuțuri și țarcuri pentru copii și bebeluși, triciclete, biciclete, trotinete, jucării de exterior, jucării de tot felul pentru bebeluși și copii. Ar fi o idee bună să folosești aceste reduceri pentru a face din timp cumpărăturile pentru cadourile de Paște.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea sunt reducerile săptămânii 20 – 26 martie 2017. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: simplycyn.com