Reducerile săptămânii 19 – 25 iunie 2017

mujo-reduceri-magazine-online-saptamana-2-8-octombrie

eMAG desfășoară între 20 și 22 iunie campania „Revoluția prețurilor”, când promoțiile la putere vor pune stăpânire pe telefoane, televizoare, produse pentru casă și grădină și multe altele.

La Answear este în desfășurare campania Summer Sale cu reduceri de până la 50% la o mulțime de produse pentru femei și bărbați. Plus reduceri la produsele colecției Mango și la încălțăminte sport.

LaFemme ne propune o vară în alb. Pentru această misiune ne-au pregătit reduceri de 20% la fuste, rochii și bluze albe.

Bibloo ne ajută să ne completăm bagajele pentru vacanță cu articole vestimentare la reduceri de până la 60%. Printre brandurile la reducere enumăr: Adidas, Alcott, Armani Jeans, Tommy Hilfiger, Diesel, Calvin Klein, Clarks, Converse și multe altele.

La BestKids vei găsi în această săptămână reduceri la piscine și gonflabile pentru copii.

Zoot are ca de obicei o mulțime de oferte speciale la o gamă variată de articole pentru bărbați și femei. În primele zile ale săptămânii 19-25 iunie te poți bucura de 30% reducere la rochii de vară, la încălțăminte de sezon pentru femei și bărbați, la fuste și pantaloni, la topuri, tricouri și bluze.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea sunt reducerile săptămânii 19 – 25 iunie 2017. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: simplycyn.com