Reducerile săptămânii 03 – 09 aprilie 2017

mujo-reduceri-magazine-online-saptamana-2-8-octombrie

La Cărturești a început Târgul de Paște unde poți găsi cadouri deștepte cu discounturi de până la 30% pe subcategorii precum: carte românească până la 20%, playground până la 30%, papetărie până la 30%, gourmet până la 20%, home – deco până la 30% , carte străină până la 10%, muzică până la 10 %, jocuri până la 10% .

Bioportal ne pregătește pentru Paște cu reduceri de până la 30% la produse ecologice de curățenie, cosmetice bio cu reducere de până la 30%, dermatocosmetice cu reduceri de până la 20%.

Până pe 04 aprilie pe Answear vei putea beneficia de campania Stylish Shopping cu reduceri de până la 30% la articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei și bărbați.

Dacă planifici o mini-vacanță de Paște la Vola poți beneficia de oferte cu reduceri de până la 50% la city break-uri. Cele mai dorite destinații sunt: Roma, Londra, Barcelona, Veneția, Milano, Viena, dar și Dubai, Bruxelles și Paris.

La Bogas ai până pe 17 aprilie reduceri de până la 57% la selecția specială de îmbrăcăminte pentru Paște. Găsești rochii drăguțe, fuste, tot felul de compleuri, bluze și tricouri.

Somproduct, unul dintre magazinele preferate de home-deco, oferă până pe 10 aprilie 2017 reduceri de până la 30% la o selecție specială de produse.

MelimeloParis are în săptămâna 03 – 09 aprilie campania VOUCHER 30RON pentru genți din categoria Exclusiv Online. Accesând linkul de mai sus clienții își pot lua voucher valoric de 30 RON, valabil pentru achiziționarea unei genți din categoria Exclusiv Online.

La Nichiduță săptămâna 03 – 09 aprilie se anunță una plină de reduceri. Aceste promoții vin numai bine pentru că se apropie Iepurașul și astfel vom putea îndeplini dorințele copiilor noștri fără găuri mari în buget.

Zoot ne-a pregătit pentru această săptămână un cod promoțional FUNKY care ne oferă o reducere de 20% la articolele de primăvară.

FashionUp ne îndeamnă să ne înnoim de Paște profitând de reducerile masive din shop: până la 81% discount la încălțăminte, jachete și sacouri cu până la 70% reducere, genți de lux cu până la 69% reducere, plus multe alte promoții.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea sunt reducerile săptămânii 20 – 26 martie 2017. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: simplycyn.com