Reducerile săptămânii 01 – 07 mai 2017

mujo-reduceri-magazine-online-saptamana-2-8-octombrie

În săptămâna 01 – 07 mai la Answear te poți bucura de campania Marea reducere de mai, cu discount-uri de până la 50% la o selecție impresionantă de articole vestimentare și accesorii pentru femei, bărbați și copii.

Lensa are în săptămâna 01 – 07 mai o mulțime de oferte în funcție de suma cumpărăturilor din shop. Vezi codurile de reducere! Colecția lor de ochelari de soare este impresionantă, iar de cea de lentile de contact colorate nici nu mai spun.

În perioada 01 – 03 mai 2017 la Fashiondays poți profita de reducerea de 30% din campania Hello May. Totuși, codul de reducere HELLOMAY este valabil pentru comenzile de peste 200 lei.

Astratex are până pe 03 mai reducere de 25% la toate produsele folosind codul BFD417, plus transport gratuit la comenzile de peste 135 lei.

Zoot ne încântă cu o mulțime de promoții pentru bărbați și pentru femei deopotrivă. Campania care mi-a atras în mod deosebit atenția este cea de Extra 20% Off, folosind codul LIBERA.

Dacă ești în căutarea celor mai ieftine sandale pentru această vară trebuie să arunci o privire peste selecția de la Kalapod. În această săptămână le poți cumpăra cu 25% discount.

La magazinul online Pentru-pat vei găsi în săptămâna 01-07 mai două oferte care merită să le acorzi atenția mai ales dacă intenționezi să-ți schimbi pilota și pernele:

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea sunt reducerile săptămânii 01 – 07 mai 2017. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: simplycyn.co