Reducerile de 1 Decembrie vin mai repede!

reduceri-emag-1-decembrie-ziua-nationala-romania

Dacă nu ai profitat la maxim de reducerile de Black Friday mai ai o șansă să cheltui banii: ofertele de 1 Decembrie, ziua națională a României.

Emag a dat deja startul la reduceri de până la 50% de ziua românilor. Ofertele sunt valabile în perioada 29 noiembrie – 4 decembrie, în limita stocului disponibil.

Chiar dacă nu dispui de buget nelimitat, pentru că vine o perioadă destul de încărcată cu cheltuieli diverse pe cadouri pentru cei dragi, eu zic totuși să arunci o privire la reducerile pe care eMag le-a pregătit de 1 Decembrie pentru toți românii. Măcar pentru cei cu acces la internet. Cine știe, poate îți găsești o bluză drăguță, așa ca să sărbătorești cu stil ziua României :) .

Ce reduceri ne-a pregătit eMag de 1 decembrie, ziua națională a României

Dacă zici eMag, zici IT. Asta a fost valabil până în momentul când au introdus categoriile de moda. De atunci pentru mine eMag a devenit echivalent cu pantofi :) . Glumesc!

eMag-ul a pregătit reduceri de până la 50% la toate categoriile. Iphone 7 și Samsung 7 au prețuri speciale plus un cadou supriză la achiziționare, laptopurile și accesoriile lor beneficiază și ele de reduceri mărișoare. Plus tablete și tot felul de televizore. Pe toate le găsești aici.

Hai să trecem la ce ne interesează de fapt: reducerile din categoriile fashion și cosmetice.

Discount-uri de până la 50% găsești la îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, la tot felul de accesorii, de la ceasuri, bijuterii, genți, portofele etc, la cosmetice, jucării și articole pentru copii.

Întrebarea „Eu cu ce mă îmbrac azi?” este pe buzele multor românce aproape în fiecare zi. Pentru a-ți veni în ajutor am ales dintre produsele la reducere de 1 Decembrie, câteva, care mi-au plăcut. Am închegat o ținută casual, șic, în ton cu sărbătoarea României, o ținută perfectă pentru defilarea de 1 Decembrie dar și pentru o cină împreună cu familia.

tinuta-pentru-defilarea-de-1-decembrie
Vezi ofertele pregătite de eMag la articolele de modă și cosmetice!

Dacă nu ai găsit ceva pe placul tău în oferta eMag pentru 1 Decembrie, nu dispera. Sunt sigură că de 7 decembrie, ziua eMag-ului, ceva îți va face cu ochiul.

Se apropie luna decembrie, luna cadourilor cum i se mai spune. Îți las mai jos o selecție cu recomandări de cadouri pentru întreaga familie:

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările zilei despre reducerile de 1 Decembrie de la eMag. Echipa Mujo îți urează o mini-vacanță plăcută și relaxantă alături de cei dragi! Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!