Rafinament, eleganta si bun gust de la Cristallini

Rochie neagra cu aplicatie Rochie neagra cu aplicatie

Cristallini Boutique este magazinul online care va pune la dispozitie rochii de seara, rochii de ocazie, rochii de cocktail, rochii de club, rochii de mireasa, rochii de nasa, costume de dama, incaltaminte eleganta si accesorii pentru evenimente si momente speciale.

Rochiile Cristallini sunt caracterizate de ultimele tendinte si stiluri, cu imprimeuri exotice si culori vibrante, cu modele variate potrivite oricarui gust si putand satisface chiar si cele mai mari pretentii.

Colectiile sunt extrem de feminine, create pentru a oferi un look sofisticat si rafinat, pe care numai o rochie de seara perfecta il poate oferi.

Designul rochiilor este astfel conceput incat sa corespunda cu dorintele fiecarei cliente. O rochie bine aleasa iti pune in evidenta trasaturile frumoase, te face sa te simti speciala, admirata, pentru a petrece clipe de neuitat.

Rochiile sunt import SUA si Anglia, materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, precum si accesoriile. Modelele sunt dintre cele mai variate, pentru orice gust, potrivite oricarei personalitati. Multe dintre acestea se regasesc si in alegerea unor celebritati, pentru diferite evenimente: Covorul Rosu, Premiere, Oscar etc.
Doamnele pot vedea zilnic cele mai noi colectii de rochii, pot comanda online rochia preferata sau pot sa se programeze pentru a proba rochiile la showroom-ul magazinului.

De-a lungul timpului multe dintre clientele care au apelat la oferta de rochii a magazinului nostru pentru diverse ocazii, au revenit de fiecare data pentru calitatea si nota exclusivista a produselor noastre.