Cum să prelungești viața buretelui Beauty Blender?

Despre buretele Beauty Blender ai auzit că a luat cu asalt blogurile de beauty atât cele internaționale, cât și cele românești. Din tot ce am citit despre acești bureți minune de machiaj am tras concluzia că dacă îți dorești un machiaj impecabil trebuie să-i ai în trusă.

Dilema de a-l cumpăra sau nu intervine când vezi prețul. La Sephora îl găsești cu 79 lei, un preț destul de mărișor pentru un burete de machiaj, aș putea spune. Și chiar dacă toată lumea îl laudă prețul tot mă înspăimântă, mai ales pentru că buretele Beauty Blender are o durată de viață destul de redusă.

De aceea m-am gândit că ar fi de folos tuturor folositoarelor și doritoarelor de Beauty Blender câteva sfaturi despre cum putem îngriji buretele magic pentru a-i prelungi viața.

Sfaturi pentru îngrijirea buretelui Beauty Blender

1. Buretele pentru machiaj Beauty Blender trebuie umezit înainte de fiecare folosire. Un burete de machiaj umezit va da tot timpul rezultate mai bune decât unul uscat. Un alt avantaj, pe lângă un machiaj impecabil, ar fi faptul că un burete umezit nu va absorbi la fel de mult produs ca unul uscat, deci și trusa de machiaj te va ține mai mult timp.

2. Nu întinde fondul de ten cu mișcări circulare. Folosirea buretelui prin mișcări circulare sau verticale, gen trafalet :) , poate duce la ruperea acestuia, la destrămare. În schimb, încearcă să aplici machiajul cu buretele Beauty Blender prin mișcări fine de tapare, fără să apeși foarte mult. Cam cum ne sfătuiesc și dermatologii să ne uscăm fața dar și părul pentru a nu le deteriora.

3. Alege culoarea potrivită a buretelui Beauty Blender. Chiar dacă la noi Beauty Blenderul fucsia este cel mai folosit, poți alege și alte culori de burete, tocmai pentru a fi mai durabil în timp. De exemplu, dacă folosești fond de ten în nuanțe închise, kituri de contouring, autobronzante, specialiștii îți recomandă să alegi Black Beauty Blender Pro. Culoarea închisă a acestuia este mai puțin predispusă la pete, spre deosebire de cel fucsia. Pentru aplicarea serumurilor și a cremei hidratante specialiștii recomandă folosirea buretelui Beauty Blender alb.

4. Fii atentă cum îl cureți. Pentru a-i prelungi viața nu trebuie frecat atunci când îl cureți. O simplă stoarcere între degete este suficientă pentru a-l curăța fără a-l deteriora. Specialiștii ne recomandă să-l spălăm înainte de fiecare folosire, și nu după, în cazul în care utilizezi des buretele Beauty Blender. Oricum trebuie folosit ud pentru a avea rezultate optime.

5. Nu arunca ambalajul. Îți va fi de folos pentru depozitarea în condiții de igienă a buretelui Beauty Blender. Umed fiind, se va extinde, dar dimensiunea cutiei este perfectă pentru a-l lăsa să se usuce.

6. Evită curățarea buretelui cu acetonă, cu produse care conțin concentrații mari de alcool. La Sephora găsești și gelul special de curățare a buretelui Beauty Blender.

Vrei să fii tot timpul la curent cu ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase? Te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost sfaturile de îngrijire și de prelungire a vieții buretelui de machiaj Beauty Blender. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: