Pantofi de primavara de la My Closet

Pantofi de primavara @ My Closet Pantofi de primavara @ My Closet

Am primit un mesaj de la o cititoare, Cristina, care dorea sa afle de unde ar putea sa cumpere online pantofi de primavara, cu un buget de aproximativ 100 de euro.

Ei bine, draga Cristina, am gasit pentru tine o selectie de pantofi in diferite stiluri de la magazinul online MyCloset.ro:

 1. Pantofi Anne Klein 7Olive
  Pantofi negri Anne Klein
  Pantofi negri Anne Klein

  La un pret de 269 lei, redus cu 30%, de culoare neagra, cu o floare stilizata cu alb si argintiu, pantofii Anne Klein beneficiaza de tehnologia iFlex – talpa aderenta si durabila, ce nu aluneca, interior confortabil si o parte frontala intarita pentru a preveni deteriorarea prin frecari repetate. Sunt disponibile marimi de la 35 la 41.

 2. Pantofi Luichiny Made It
  Pantofi Luichini Made It
  Pantofi Luichini Made It

  Disponibili pe negru, fuchsia si cobalt, din piele intoarsa, cu un toc de 12 cm, pantofii de primavara de la Luichini au talpa realizata manual si costa 398 lei, pret redus cu 19%.

 3. Pantofi Jessica Simpson
  Pantofi de primavara Jessica Simpson
  Pantofi de primavara Jessica Simpson

  De la celebra Jessica Simpson vin acum pantofii cu toc inalt de 12,7 cm, pe negru, gri sau maro; disponibili de la marimea 35,5 pana la 40, la un pret de 373 lei, redus cu 18%.

 4. Pantofi Unlisted Pocket List
  Pantofi Unlisted Pocket List
  Pantofi Unlisted Pocket List

  Cu un toc mediu, disponbili in culorile negru sau ivory la un pret de 182 lei, cu o reducere de 40% din pretul initial de 300 lei, Pocket List sunt o pereche perfecta de pantofi de primavara ( mai calduroasa), numai buni de purtat la o ocazie.

Acestea sunt recomandarile de astazi, daca ai timp pentru a mai face sapaturi poti gasi pantofi de primavara si la urmatoarele magazine online:

 1. Ama Fashion
 2. Tara Fashion
 3. 3 Suisses – recomandat
 4. La Redoute
 5. La Moda
 6. MyCloset
 7. Casual Wear
 8. 24 Shop
 9. Fashion Lab – pantofi super colorati
 10. StarShiners