Ochelari de soare pentru soferi

Ochelari de soare pentru soferi Drivers - Haga Eyewear Ochelari de soare pentru soferi Drivers - Haga Eyewear

Pentru o vizibilitate mai buna in timp ce conduci pe soare puternic ai nevoie de ochelari de soare special creati pentru soferi, cu lentile polarizate si filtru de protectie contra radiatiilor ultraviolete.

Lentilele polarizate reduc sau anuleaza complet reflexiile soarelui, de aceea ochelarii polarizati sunt ideali atat pentru purtat zilnic, pentru condus cat si pentru pescuit sau mers pe bicicleta.

Aceste caracteristici iti ofera protectie si performanta insa producatorii de ochelari de soare nu neglijeaza nici componenta de stil, ochelarii fiind un accesoriu fashion care trebuie sa fie neaparat in tendinte.

Colectiile de ochelari Polaroid si Haga Eyewear reusesc sa respecte toate cele 3 criterii: de performanta, protectie si stil aducand in 2011 atat modele clasice cat si modele cu un design ultra-modern.

O selectie bogata de ochelari de soare pentru soferi poti gasi la ochelarioriginali.ro, cu preturi incepand de la 45 lei, iar daca te abonezi la newsletter-ul nostru vei primi in exclusivitate si un cupon de reducere de 10%.

[box bg=’#FBD072′ color=’#000000′]Daca vrei sa vezi mai multe magazine online care vand ochelari de soare poti vizita si sectiunea noastra de magazine online la categoria OCHELARI DE SOARE.