Noua colectie de ochelari de soare Polaroid

Ochelari de soare Polaroid 2011 @ Sportstyle Ochelari de soare Polaroid 2011 @ Sportstyle

Magazinul online Sportstyle.ro aduce noua colectie de primavara-vara 2011 de la Polaroid, o colectie de ochelari de soare cu lentile polarizate care protejeaza 100% de razele UV si ofera o vizibilitate mai buna, un atribut in special folositor pentru soferi.

Buni nu doar pe timp de vara, ochelarii cu lentile polarizate te pot proteja si de lumina reflectata de zapada iar pe langa calitatile antireflex, protectia optima si raportul calitate/pret foarte atractiv Polaroid nu a ignorat si componenta fashion, colectia prezentand designuri dinamice, atractive, combinand ultimele tendinte cu stilul retro, modelul Aviator fiind unul dintre vedetele colectiei 2011.

In plus, beneficiezi si de TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid oriunde in Romania, asa ca viziteaza sportstyle.ro si vezi noua colectie 2011 de ochelari de soare Polaroid!
[box bg=’#FBD072′ color=’000000′]PLUS: In sectiunea Magazine Online, la categoria ochelari de soare, poti gasi intr-un singur loc cele mai serioase magazine online care au ochelari de soare in oferta. Click aici pentru a le vedea!