Idei de manichiură perfecte pentru Crăciun și Revelion

mujo-idei-manichiura-craciun-revelion

Iarna ne bate la ușă, deci a venit momentul să ne gândim la manichiura pentru sezonul rece, în special pentru perioada sărbătorilor de sfârșit de an.

Luna decembrie a fost dedicată recomandărilor de shopping online special gândite pentru această perioadă. Am căutat rochii în tendințe, cadouri ieftine pentru toată familia, pantofi eleganți pentru ținuta de Revelion.

Pentru a rămâne în spiritul sărbătorilor și pentru recomandările de astăzi am căutat pe blogurile preferate idei de manichiură speciale pentru perioada Crăciunului și pentru Revelion.

Culorile dominante ale acestei perioade cred că le-ai ghicit: roșu, verde, alb și argintiu, dar pe ici-colo mai găsim și un albastru electric, gri sau auriu.

Idei de manichiură cu un strop de roșu

De Crăciun nu trebuie neapărat să te îmbraci din cap până-n picioare în roșu. Doar dacă vrei:) . Manichiura poate fi stropul de roșu al tinutei tale.

mujo-manichiura-rosie-craciun
Sursă foto

Idei de manichiură în culori închise

O manichiură de ocazie înseamnă mult glitter, pietricele sau culori electrizante. Mai jos am făcut un mic colaj cu idei de manichiură în culori închise: mult verde smarald, albastru, grena, negru și tonuri de maro.

mujo-manichiura-cu-culori-inchise-de-craciun
Sursă foto

Idei de manichiură cu alb

Primul lucru la care mă gândesc când vine vorba de iarnă este zăpada. Deci poți aduce iarna pe unghiile tale desenând un fulg de nea, sau chiar mai mulți fulgi. Dar dacă ești ca mine și îți tremură mâinile sau poate că nu ai răbdare să bibilești modele cu fulgi de zăpadă pe unghii, poți alege un sticker autocolant pe care să-l aplici ușor, fără bătăi de cap.

mujo-manichiura-cu-alb-de-craciun
Sursă foto

Idei de manichiură în culori deschise

mujo-manichiura-culori-deschise-de-craciun
Sursă foto

Pentru lacuri de unghii ieftine te invit să accesezi catalogul Mujo de magazine online de cosmetice.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de manichiură pentru Crăciun și Revelion, modele care mi-au plăcut și pe care le poți folosi ca inspirație în sezonul rece ce urmează. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: i-d.vice.com